Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bliži se predizborno vrijeme i stranke preko portala ispipavaju teren. ovo su sve reklame od stranke bi h, koja je realno totalno marginalna stranka. mi ovdje govorimo protiv političkih elita, a većina nas glasa za njih. garantiram da će sda na sljedećim izborima izaći kao apsolutni pobjednik. prvo iz razloga što je veći dio stanovništva malouman i njemu je u prirodi da glasa za svoje, tj. za maloumne stranke poput sda koje će hraniti taj dio naroda o ugroženosti islama i potrebom da se islam brani. tu je sigurnih 30% glasova. s obzirom da normalni ljudi neće ni izlaziti na izbore jer znaju da je to farsa i da se ništa ne može pozitivno promijeniti jer uređenje države to nedozvoljava, za očekivati je apsolutnu pobjedu sda stranke. za bosnu to znači još veća bijeda nego što je sad.
po tvom bi bilo najolje za Dodika glasati.... mrs u sumu odakle si i dosao...
ti si na primjer jedan od tih 30% koje sam naveo. to je tako očito iz tvojih postova.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma Jerlagicu dragi znas i sam da je SBiH bez Harisa kao pivo bez pjene nadzite nekoga drugog jos si mlad a i dok progovoris sav se oznojim .........
Haris je naš najbolji političar i duša me moja boli zbog načina na koji je odbačen na prošlim izboriima, svi ostali ''lideri'' zajedno nisu mu ni do koljena, čak ni rahmetli Alija!!!! Čitam komente proteklih nekoliko dana na ovom forumu, toliko vrijeđanja prema istinskim borcima za ovu zemlju Harisu i Ameru, da se fakat zapitam dal' ovom narodu uopće treba pomoći ili vas treba nabiti nogom i pustiti da se i dalje valjate u blatu kao i u protekle 4 godine! Građanima ove zemlje, a posebno Bošnjacima treba dobar psihijatar!
Ko se razumije politiku jasno mu je da odrzavanje vanrednog kongresa stranke 4 mjeseca prije izbora ukazuje na velike unutarstranacke probleme. Ocigledno je da se Silajdzic nece vratiti, Jerlagic nema podrsku Silajdzica i vecine u predsjednistvu stranke jer da ima nebi se sazivao kongres. Dalje, ovo je prilika da se stranka izvuce iz autokratije Silajdzica i Jerlagica, da se otvori demokratski proces i izabere legitiman predsjednik, ali nazalost kod nas je to nemoguce i ovo ce biti samo jos jedna podjela unutar jedne male stranke kao sto jeSBiH. Slicno ce biti kao sa SDU. Po meni za predsjednika SBiH treba postaviti Azru Hadziahmetovic, neka zena bude na vrhu, skolovana, ugledna, kompetentna, ...., pa nek se bori sa ostalima.
Nadao sam se da će se vratiti Haris, od ovog nema nikakvog hajra. Ne može voditi ni mjesnu zajednicu, kamo li ozbiljnu stranku. Još kad vidim debelog Salema, on bi mu dao dvije ovce a ne da bude generalni sekretar. Moj Harise, kome ostavi stranku.
Nije jednostavno biti utopljenik ciji je ishod vec poznat, sve sto pokusate nece izmijeniti cinjenicu da SBiH ide na historiju smeca sa politicke scene, vasim putem ce i SDP, zivi bili pa vidjeli ;)
Spasilac nas je opet spasio. Nije se kandidovo. Slava mu.
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
ovi su davno otisli na vjecna lovista.... u moru pljackasa koji nastupaju u ovoj nesrtenoj drzavi, oni se isticu ka najveci...
Inace u kapitalizmu menadzer ima jednu idealnu trzisnu situaciju, a zove se MONOPOL. U razvijenijim kapitalistickim drzavama gotovo nepoznat koncept i vrlo rijedak. Ali Jerlagic je bio direktor monopolisticke kompanije, koja ima nemjerljivu moc i "veliki menadzer" je tu kompaniju uspio uvaliti u minus od 70 miliona maraka. Neka mi neko objasni kako da takav "lik", ekonomski gledano u najmanju ruku retard-debil-bezveznjakovic itd itd, moze sutra voditi drzavu? A nazalost takvih nam puna politicka scena i ovo je najbolji dokaz kakve mi u BiH stranke imamo i kakve ljude u njima i to u vrhu.
Ma da se Haris vrati potukao bi do nogu ovaj sljam uvjeren sam u to !!! Ali sa tobom sumnjam da ce se nasto bitnije promjeniti znas kako stvari stoje nisi ti brend kao Silajdzic .
Bahtica za predsjednika, Safeta Halilovica za pocasnog.....
i Jatu nemoj da zaboraviš, moliću :)
Dobra je ovo vijest. Na Harisovu priču bi opet mnogi pali, ovako nadam se da neće ništa bitno ostvariti.
Ne ide u privredi,pokušaj u politici