Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi misle da ovako kupe politicke poene samo odrzavaju konferencije o ovom i onom i o svemu o cemu se oni i ne pitaju,a kad su imali sansu da pomognu narodu oni su najvise zakazali.umjesto da se bore za povratnike ova stranka im je rasprodavala donacije tako sto karadzic nije dovrsio ovi su dovrsili.
haag je uz mmf oružje zapadnih fašista da se balkan drži u pokornosti i podaničkom odnosu. da haag ima ikakve veze sa pravdom sudio bi obamu, sarkozija i ostalu fašističku gamad koja je pobila hiljade nedužnih ljudi po libiji, siriji i afganistanu. odluke haaga su potpuno nevažne, jer iste kakve god da se donesu neće poboljšati odnose između srba, hrvata i bošnjaka, a nama je živjeti skupa ili jedni pored drugih. također, odluke haaga nikad neće izmijeniti stav nekog naroda prema ratu u b i h i bivšoj jugi pa je shodno tome mišljenje haaga i sa tog aspekta potpuno nevažno. ne znam zašto naši narodi likuju ili tuguju kad haag donese neku odluku. taj sud treba ignorirati, a narodi na balkanu ako žele naprijed moraju prevazići događaje iz prošlosti i pokušati ostvarti iskrenu suradnju. sve drugo vodi u raskol i produbljivanje krize koja će nas ekonomski sve zajedno uništiti.
i ovi iz sbih se sad kao nesto javljaju, a unistili i pokrali sve sto su mogli!!
Hajde ne s.e.r.i matere ti više, je li ti se Lagumdžija oglasio?! Okani se sad osuđivanja, u ovome smo svi zajedno kada je u pitanju osuda presude!
DOUGLAS HURD, JOHN MAYOR, LORD CARINGTON, DAVID OWEN, CARL BILDT sve su to govna koja trebaju ici na optuzenicku klupu.
Mislim da je Francis Boyle sa onim "Haški tribunal nastoji amnestirati Srbiju" rekao skoro sve. Za dodati jos da Englezi i Rusi zele amnestirati Srbiju kako ih ne bi povezali s njima, koji su stojali diplomatski iza njih.
SLABO JERLAGICU, MOZE TO GLASNIJE I OSTRIJE. HVALA!