Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' pištolju što bilo?
Svaki put te treba tući kada izadjes iz vile!! i tebe i svakog političara koji ne radi u interesu naroda!! mater vam lopovski jebem!!
HDZ ?
Sta si svijeta za*** dobro ziv hodas,svima vama treba tako...
Na Ilidži propucane četiri osobe.Nije to neka vijest.Vijest je kad dobiješ pištoljem po glavi
"_Podsjećamo, četrdesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali R. C. danas u 11:30 sati udario je Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Nedugo zatim on je i priveden." Zar se pištolj ovako koristi? :)))) Zna on da je prošao dobro, jer C.N. ne zna povuči obarač. A zna i zašto je napadnut. Džepovi su mu prepuni oraha. Prevarant!
Ne darati vatrenim oružjem,demokratski bi bilo kameno u glavu.
Naravno da nema politicku pozadinu vec si duzan plata i plata ljudima.
Kad postane dosadno u BIH - Hrvati nastupaju
Haha, ziva istina.
to mora da je opomena pred iskljucenje...
Kakvu crnu političku pozadinu?! Pa šta si ova lopovčina misli da je?! Neka politička figura na koju bi neko potrošio metak ili dršku od pištolja?! Moje mi majke, ova zemlja sve više liči na kombinaciju Bele Lađe i Nadrealista. Lijanović je Šojić, 100%
Katolicki teroristi
Dajgle Jerke u uniformi kao maršal Civilne zaštite.Da se zna ko je Baja u Federaciji,kao da na telefon kaže "zovite mi 6.flotu NATO-a, napadnut sam".Stari Lijan bi bio ponosan!
Doslo je do rasprave izmdju Lijanovica i optuzenog,zbog toga sto Lijanovic nije htio isplatiti dogovorenu cijenu za ovce smrznute kod Glamoca,tvrdeci da su mrtve vise od 3 dana,pa ne mogu u gotovo meso nego samo u kobasice.
Obecao ljubavnici limuzinu za 8 mart pa je izradio :D
Jok , eto nema .
To su sigurno uradili jezuitski kvislinzi :)