Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko je ljekar dobio otkaz na ime nesposobnosti obavljanja posla, kršenja radne obaveze i tako dalje (ljudski životi su u pitanju), onda je otkaz Ugovora o radu pravno i na svaki drugi način utemeljen. Međutim, stava sam, da je opet na području Opštine Srebrenica, jedna normalna svakodnevna ljudska priča (pravo na zaposlenje) dobila političku i nacionalnu dimenziju! P.S. Ne moraš biti sposoban, budi podoban..
Brate gdje ti radis molim te ? Nema vijesti koja danas nije izasla a da nisi napisao komentar od kilometar...
@janjicar Stigne se..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh, ovdje ce biti lijepih komentara :D
Bez imalo nacionalnih osjecaja.
I treba da bude finih komentara, treba da se ližemo sa vlasima dok ponižavaju Bošnjake u četnitetu. Šta drugo da očekuje čovjek od komunjara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislim da nije u redu da je covjek dobio otkaz ako radi posao kako treba
Hajde neka jos neko nesto podrzava RS i ostale kvazi stvarcine , vise mi je pun kofer toga. Covjek da se vrati na svom mjestu i ostvari mozda taj cilj neki i desi se to a da su oni drugi upitanju onda je ok jel ? Dosta vise. Oni su govna i tacka.
Ma sigurno je dobio otkaz jer je musliman!?Da nije mozda los u svom poslu?I zasto odma pljujete celi Srpski narod?Bivsa braco ne ide to tako...
Za cetnike(sada) i komuniste(nekad) je najgori obrazovan bosnjak musliman kao ovaj mladic jer njega nece moci ko ovcu pod nož.No nije ovo grozno toliko ,momak ce posla naci siguran sam.Hvala Bogu izrasta prva generacija obrazovanih bosnjaka i to puno znaci ,jako puno,jer obrazovanim ne mozes manipulirati kako hoces....
mora da je završio medicinu u srebrenici.
u mom kraju svake godine na stotine doktora izađe iz skole,99,9% je muslimamsko stanovništvo,a mene zapala neka doktorica srpkinja koja je došla iz neke vukojebine iz rs,samo truje narod,koga god pitaš svako se žali na nju al i dalje radi,kome se može obratiti po tom pitanju da joj sredimo otkaz
obrati se Alahu lol
pa opet su oni ugrozeni od bosnjaka, toliko da se covijek zamisli......sramota
Četnici.
*nacionalistički komentar kako Srbi i/ili četnici smrde*
...ništa imate Sarajevo sa stotinama ljekara srpske nacionalnosti...nemojte glumiti demokraciju nego po istim aršinima uradite...inace ce se za 20 godina desiti da ce Srbi i iz Federacije traziti otcjepljenje pa ce onda i ova 24% teritorije raskomadati haha...smijesno ali nazalost istinito!
hvala ti švercegovanac što si nam sve to pojasnio ,kuš hebo te boban i šušak pica majstor u te žvalje švercegovanske !
@ARES KANE E ti si pokazo pravo smrdi-nacionalističko lice. Pravi iskompleksirani lažni stranački kuhator. Znaš ti dobro da se u Sarajevu tako nešto nikad neće desiti, jer ovdje koliko toliko opet ima školovanih pametnih ljudi, akademika, umjetnika, intelektualnih radnika, profesora doktora itd.. za razliku od manjih sredina gdje nacionalizam još satire male nepismene mozgiće. Srebrenica je u srcu svakom Bošnjaku, i zato mali nepismeni krkani pokušavaju na razne sitno-malodušne poteze da isprovociraju neki revanšizam. Ali ne znaju da je Sarajevo jedinstveno i ostat će. NE BIH MJENJO SVOG DOKTORA GORANA, NI ZA ČITAVU KLINIKU ŠVARCVALD! NI SVOG KOMŠIJU BOLETA ZA BEVERLI HILS KOMŠILUK! A KAMO LI DA DOZVOLIM DA ME STRANKA KUPI ZA KUHANU KOKOŠ, KAO ŠTO TAJ SRPSKI NAROD KUPUJU NACIONALISTI IZ SVOJIH BRLOGA. HAHA JADNO ALI ISTINITO!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nas treba neko okupirat, dovest u red ovu drzavu, otjerat sto gamadi ima i to je to.... Imat cemo i mir i slogu pod palicom neke druge drzave, al ovako NIKAD !
Nacelnik Camil,izgleda se nista nepita u Srebrenici u polici gotovo i nema Bosnjaka i ta policija svakodnevno sikanira Bosnjake u D. Zdravlja isto nema Bosnjaka,posti i svim drzavnim firmama...........
pa ako prodje ovaj zakon o prebivalistima ne da nece biti Camila u Srebrenici nego nec biti Bosnjaka nikako
Kraftwerk procito sam i sta ovaj dr kaze...a Camil nacelnik...njegovo i jeste da nesto kaze...a ni njegovo nije tu vjecno
Mi Bošnjaci smo za suživot i dalje , yes how no ;)
Uzvartiti istom mjerom u našim bolnicama a ne glumiti multietničare.
Da bi uzvratio majmune treba biti srba u federaciji.Ali pošto ih nema , možeš da jedeš g.o.v.n.a!
tačno da nema ,eno ih u šumskoj istjeruju Bošnjake sa njihovi ognjišta !
Sta? Istjerali levata? I ja sam bez posla, a evo oko mene samo uposljavaju kadrove ili ljude iz SDA, ja sam diskriminiran u svojem narodu. Bosnjackom. Mamu vam.
gdje kod tebe?
kakve ti veze idiote imaš sa Srebrenicom i Bošnjacima iz Srebrenice ,*** te zlaja u šupak interesdžijski ,nisi dovoljno bulje dao zato te i ne zapošljavaju ,baci kamen na džamiju ili napadni kakvog imama komunjarko ,možda te sreća krene !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)