Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek ne zastupa ne samo Bošnjake nego i Slovence, Albance i Crnogorce u Hrvatskoj. Ako su svi oni došli do zaključka da je HDZ za njih najbolja opcija, bujrum.
Bolje i ovo nego da da onom smradu sapunu i parfemu
Nije Hodzic izabran ispred bosnjacke nacionalne manjine, nego ispred svih manjina koje su malobrojnije od bosnjacke, izuzev talijanske, madjarske, ceske i slovacke koje su MALOBROJNIJE od bosnjacke, ali imaju svoje zagarantovzane predstavnike i posrbljene koja je BROJNIJA od bosnjacke i koja ima tri zagarantovana zastupnika, izmedju ostalog profesionalnog posrbicu Pupovca.
Nije jedini, tu sjedi po drugi put Mirela Ahmetović (SDP)
Zalosno dabti podrsku uzp
ovo je Bosnjak ko i poglavnik Ante sto je bio
DOMOLJUB ÷PAKŠU.
Šljam, ološ, smeće…
Da je Bošnjak ne bi bio u rvackoj.,
Kako Hrvat, a u Livnu ( BiH ) ?
Rvatcko cvijece..
Nije Hodzic izabran ispred bosnjacke nacionalne manjine, nego ispred svih manjina koje su malobrojnije od bosnjacke, izuzev talijanske, madjarske, ceske i slovacke koje su MALOBROJNIJE od bosnjacke, ali imaju svoje zagarantovzane predstavnike i posrbljene koja je BROJNIJA od bosnjacke i koja ima tri zagarantovana zastupnika, izmedju ostalog profesionalnog posrbicu Pupovca. Nadam se da je trazio od Plenkovica da i Bosnjaci imaju zagarantovanog zastupnika kao Talijani, Cesi, Madjari i Slovaci.
Ali dobro, Hodzic treba da zastupa Bosnjake jer su oni daleko najveca nacionalna manjina nakon porbica u Hrvatskoj.
sta je mogao birati od dva zla...
Sad će Slovenci, Crnogorci i ostala ekipa reći da nije legitiman. Čovićev naputak!
Hrvatska verzija Zukorlića mlađeg. Mirno će sjediti i uživati dok mu budu vrijeđali narod i državu fašisti iz Domovinskog Pokreta. Klasični bosanski beskičmenjaci željni dunjaluka.
Đubre smrdljivo, HDZov hemoroid
Bosnjaci se najvise integrisu u svjetu za razliku od ovih karpatski vlaja. Divoljno je vidjeti išarane zidove i murale njihovih terrorista koji su zavrsili u hagu. A kroz evropske gradove ces naci najvise slovo U i 4 S po zidovima.
Bošnjaci su dobri i konstruktivni kad su u manjini. Moram reć, najbolji od svih muslimana za koje znam. Čim su za 1 u većini, e onda...
Gdje su Bošnjaci u Hrvatskoj većina, u kojim to općinama? Gdje imaju trećinu nogometnih klubova u prvoj ligi u Hrvatskoj? Gdje u Hrvatskoj Bošnjaci najviše proizvoda uvode kao što u BiH na artiklima vidiš uvoznik Čitluk, Posušje, Grude itd.?
Gdje su Bošnjaci u Hrvatskoj pravili neviđene zločine, pravili logore, rušili UNESCO spomenike, osnivali paradržave, blokirali državu?
Klubovi su na prodaju, sakupite pare pa kupite koliko god klubova u hrvatskoj ligi hoćete! Kao Džeko svoju kuću u Dubrovniku što je kupio, eno i državljanin postao. Nijedno vam pravo u RH nije uskraćeno.