Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam desavanja i snijezne nepovolje, divim se narodu kako se ponasaju. Razume sta je nevolja. Nije lako stici u pomoc na sve strane u istom vremenu. Svi se bore koliko je moguce samo sto se to nevidi. Veliki je snijezni teret na zemlji mora se svatiti i izdrzati, proci ce sve. Svaka cast narode na razumu. Sada nedaj boze nagle promjene da otopli, tek bi bila katastrofa. Ovo se moze izdrzati, a meze se nedaj boze desiti mnogo losije nepogode. Puno srece u buducnosti. A za kosarkase neka se ne kofrce ima mnogo koi traze pomoc.
Slusam tipa goi se javlja ispred tih kosarkasa, i spominje kakav je ovo bezobrazluk niko im nedolazi u pomoc 24 sata. Kao da su oni sami u nevolji i kao da je to lako stici. Neko zeli da se na dlanu nosi. Mnogi su u problemima pa se suzdrzavaju i razume. Nego zasuci jarane pa se pokazi, vi ste sada manje vazni. Ja bi vas sada licno napustio i ostavio najzadnje, kad ste tako bezobrazni. Od toliko prioriteta vi ste zadnji.
Haha i @haha Niko od vas nije upravu nevalja jesti veće količine snjega jer u njemu nema minerala(kao npr. i destilovana voda) što je loše za organizam .
Pa j... vas Dodik toliko ste opterceni njime da ga sanjate
jesi gl..up. pa bola pola raje u tim busevima su studenti koji nisu ni slutili da će ovako napadati.. i eto it pameti, čuj jedi snijeg, gore je to nego biti žedan. PRVO OTOPITI PA ONDA PITI ;)
Joj jakog mi pakla,koje prenemaganje, ko da su gorili 30 sati.Cuj nema vode.Koliko su smotani ne bi me cudilo da crknu od zedji,a ne sjete se pojesti snijega.Ostavite ih do proljeca pa neka imaju razlog za kukanje.Ionako moras bit hajvan da krenes negdje po takvim nepogodama.
Info od prije 10min. Bageri su skoro dosli do autobusa ali treba vremena. Drago mi je da ste povukli onu dezinformaciju da su svi oslobodjeni iz snijega.