Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javna opomena?E sad si ga nahebo,još ako su ti presudili da jedno 5 minuta budeš u ćošku onda si baš gotov.
Danas u Srbiju dolazi Toyo, japanski proizvodjac guma. Prva faza investicije $390 miliona. Nije puno s obziron da je svega 10% ukupne strane investicije za ovu godinu, ali jeste ogromno za bejha poimanje jer unas ubosni toliko para se ne ulozi za cijelu godinu.
Nek ide u Smrdiju, tamo su mu sve sudije smrdi
Danas u Srbiju dolazi Toyo, japanski proizvodjac guma. Prva faza investicije $390 miliona. Nije puno s obziron da je svega 10% ukupne strane investicije za ovu godinu, ali jeste ogromno za bejha poimanje jer unas ubosni toliko para se ne ulozi za cijelu godinu.
A ko mu rece u pm ... Tegeltija hahhahah
Pa naravno da će srbin ispoljavati vjekovne frustracije i loše obnašati poziciju koja zahtjeva maksimalnu nepristrasnos i inteligenciju, jednostavno on nije ni sposoban za bolje, tu je radi nacionalnog ključa, a mržnja prema svemu muslimanskom im je u krvi, nisu džaba srušili 273 džamije u Beogradu a preko šest stotina džamija samo u zadnjoj agresiji na RBIH..
Zaista je fascinantno koliko je Naser razbio te genocidne gmazove 93 godine, da im se danas sva propaganda i relativizacija o genocidu u Srebrenici isključivo zasniva na njemu, sratku je bilo potrebno 18 hiljada vojnika i stotine tenkova da bi ušao u UN bazu i da bi mu Holandski bataljon predao ljude na klanje, to je u biti sve za šta su vlasi sposobni, ubij onoga ko ima ruke na ledjima, kad je bitka izgubi a onda kasnije laži da se svetiš upravo za to što si izgubio.
Ostojić zapisuje u svojoj knjizi "Krvavi Božić sela Kravica" kako je na raspolaganju imao 50 "elitnih boraca" iz Bijeljine uz četri stotine regularnih vojnika, kako on sam kaže, evakuirao je selo u 9.00 ujutro, ostavivši samo borce u selu, zadnja grupa vojnika je iz sela otišla iza 16:00, taj dan je on otpisao 22 kutije pješadijskog naoružanja, preko 400 artiljerijskih zrna i oko 5000 protu-avionskih projektila svojim vojnicima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@krmak Đujić Kad Bosna jednom krene putem Kosova i uvede vam 100% carinu ima da vidite koliko su vam vrijedna strana ulaganja.Haradinaj neće više da finansira napade na nezavisno Kosovo a neće dugo proći pa če i Bošnjacima doći iz dupeta u glavu da ne finansira više genocidaše.
@PradBitt Finansira? Kako ih to mi finansiramo molim te? Ne samo to, nego i paralela koju povlacis je neispravna. Kosovo su Srbi izgubili jer im je natalitet mnogo manje od Siptarskog, zahvljujuci cemu su postali vecina u roku od par decenija. U Bosni s druge strane niko nema natalitet jaci od ostalih a RS i Bosnjacki dijelovi su vec etnicki cisti, samim tim bi taj tvoj predlog bio upravo ono o cemu Dodik sanja.....
Dovoljno je da ovom Janjicu vidis facu na ovoj slici i sve ti jasno bude.
ODJEKUJU PLANINE I BRDA OD NJEGOVOG URNEBESNOG PRDA.
99% idiota se fokusira i pali na debila Orica, dok ona glavna prica o neuspjehu o tuzbi za "Gibraltar" nikoga ne zanima. Zato i jesmo stoka koju mozes iskoristavati koliko i kako hoces.
Tko god je napravio zlocin neka odgovara,na kraju ce svi dobiti zadluzenu kaznu makar se i izvuku!Vidite kako prolaze djeca zlocinaca koji neznaju reci oprosti,nema toga zlocinca koji nece platit nedužnu krv na ovaj il onaj nacin,ako ta sud ne osudi hoce Bog i to tamo gdje najvise boli!
A da srpsko vijece u tom istom sudu oslobodi srpskog ratnog zlocinca haos bi napravili
Šta vas čudi od vlaha!?
Isto kao u ratu. "Ostro osudjujemo" i na tome se zavrsi
Ovaj poznaje pravo kao i ja svemirska prostranstva
Šta tekbir ili selam smetaju demokraciji? Prvi slavi Boga, a drugi priziva mir. Kome to može smetati i kakva je to ideologizacija? U Bosni za kakvu se mi borimo niko neće biti prisiljavan da vjeruje ili ne vjeruje, niti će biti progonjen zbog svoje vjere, nacije ili političkog uvjerenja.”
@ehoo Lijep san nema sta....
vauuuu posljednje upozorenje,pred karton... nije bilo namjere ...potkivanje sa leđa,ali samo usmena opomena... greška sudije,opet sudije,opet Fifa... KAKO VAS NIJE STID MATER VAM BEMJE KOMPLET U VSTV-U !!!
p.s. Naser Orić po meni je mnogo sumnjiv al hajd...
Bošnjaci “Naša zemlja i naš narod bili su osuđeni na uništenje. Sam naš opstanak je naša pobjeda.” “Lično imam snažno bošnjačko nacionalno i snažno islamsko vjersko osjećanje i to mi ne smeta da se istovremeno osjećam velikim Bosancem. Ja sam tu dilemu u sebi razriješio, mnogi izgleda nisu.”
Sta kazu Hercegovci na to?
@ehoo Glupost s obzirom da Vas je Alija u rat uveo iako je dobro znao da ne postoji nacin na koji Bosnjacki narod nece fasovati daleko vise od ostalih. Cak je ratni zlocinac Karadzic Aliji direktno u facu rekao sta ce se desiti ako se bude islo na odcjepljenje u tom trenutku....... A da ne pricam o prodaji Srebrenice Mladicu i stoki njegovoj.....
e cuj javna opomena, jos jedna takva pa ce te naruziti usmeno hahahaha