Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba podrzavati mlade u ovoj drzavi i obrazovanje jer samo sa obrazovanom omladinom se mozemo necemu nadati. pozdravljam.
Damire samo tako nastavi,mnogo toga si uradio za obrazovanje od kako si na celu ministarstva obrazovanja. Podrzavam svaki tvoj projekat jer ima smisla.Sve pohvale.
Drago mi je da postoje osobe koje se istinski i srcem bore za obrazovanje i za ovu nasu omladinu... Bas lijepo :)
Svaka cast Masicu, stvarno radi svoj posao kako treba ... trudi se da popravi stanje u obrazovanju, da uvede neke nove stvari koje se kod nas jos nisu sprovodile ... zato sve pohvale.
Masicevo ministarstvo je dobilo pozitivno misljenje za finansijsko poslovanje od strane Ureda za reviziju FBIH. Covjek zna da radi svoj posao.
Da su bogdom prosli ministri za obrazovanje i nauku bili dobri ko Masic, situacija bi bila jos bolja...
Uci sine, uci .... Pa da budes najbolji na BIROU !!!
Masic ima i volju i znanje da ucini nesto dobro za obrazovanje u FBIH. Djela to dokazuju...
Ovaj projekat ce biti veoma edukativan i koristan, treba se nastaviti sa ovakvim idejama.
Odlican projekat koji treba provesti u svakom gradu i edukovati sto vise omladine. Veliki plus za ideju i podrsku :)
Sve pohvale za ministra Mašića, samo tako nastavite ministre.
Treba sto vise ovakvih programa imati,motivisati mlade da uce,da napreduju.
Ovo je već pozitivna stvar,nadam se da će se ova kampanja provesti u svim gradovima u FBIH
Dok jedni edukuju mlade,drugi im to obrauzovanje uzimaju.Odlican primjer kako treba raditi.
Nesto sto je potrebno Bosni i Hercegovini,svaka cast na ideji.
Mnogi gradjani podrzavaju ovakve projekte sto Masic kao ministar i ministarstvo obrazovanja planira i organizuje. Svako ucenje i sticanje znanja bilo gdje i u kome vremenu jeste uspijeh za BiH i BH gradjane, samim tim sticanje znanja i citanjem covjek razvija svoj mozak i ti mozgom se vise ne moze manipulirati. Izgleda da sve sto neki SDP/ovac projektuje i organizuje, tu se ukljucuje SDA sa svojim ljudima da to pocne pljuvati. Nevjerovatno, ali istinito. Ucenjem i sticanjem znanja BIH i gradjani ove drzave mogu narijed!