Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pomozite nam da ojacamo sudstvo i pohapsimo lopove sto govore da su nacionalni zastitnici !!!!
Toni za tvoju infirmaciju u Swedskoj se od juce moze glasati prijevremeno..
Hoceli podržati hm :=)
Na ovog cestitog covijeka su se okomili cetnici koji zive u Svedskoj, svi oni koji nijekaju genocid u Bosni o tome nam je pisao i Klix prije 7 dana... Zato svi Bosnjaci u Svedskoj izadzimo i glasajmo za Jasenka Selimovica, ja danas prvi izlazim i glasam za tog coviejka ...
bravo za entuzijazam. samo ponesi sator jer glasanje je 25 maja.xP
Joj ublehasa na sve strane.
Nama je prvo potrebna integracija unutar BiH, potom u NATO, a onda i EU, koja, da se razumijemo, ne donosi blagostanje. Ne zovu magarca na slavu da pojede i popije, nego da tegli.
""Dakle, dok god se takve stvari dešavaju - treba trčati, pa makar me u bolnicu nosili poslije izbora. Dobro sam umoran, ali moram još malo trčati...", Uh, nemoj samo vruc vode Bog ti dao.
nije problem u podrsci vec u implementaciji programa, zakona ovog i onog na putu ka evropskoj uniji... prema tome stipu suplje i naprdjivanja...