Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni znaju sta ce al.ah uradit, prikazo im se u fildzanu
sto se mene tice sve ih POSTRELJATI ali onda isto tako otici po Romaniji Foci Srebrenici i pohvatati one ČETN-IČKE pokrete i poredati ih pred brace veh.abija i sve zajednicki postreljati i zakopati u rupu sa soda bikarbonom
na jednom kraju skale imate ove glupane sto slijepo slijede svete knjige a na drugom ucene ljude, naucnike, sve one koju vuku naprijed i koji su odbacili te gluposti iz kamenog doba gdje ste vi na toj skali? negdje izmedju nit slijedite svete knjige doslovice, nit ih odbacujete, nego samo uzimate sta vam se svidja ili sta vam odgovara u datom momentu
Postujem ali ne opravdavam.ta sekta se treba zakonski zabraniti ,samo njihovo postojanje je na štetu FBiH. Bilo je slucajeva da su ljudi pucali na Bijelu Kucu ali to nisu nazvani teroristicki napadi,jer ih nisu pocinili vehabije ili muslimani,ali kada to uradi u ovom slucaju Jasarevic onda je to teroristicki napad,mada svi mi znamo da je on samo bolesna osoba kao i sve te vehabije.zapitate li se ikada kako jedna osoba sa kojom ste odrasli I družili se promijeni stav okrene se 360% i postane vehabija,nista nego( mentally illness) mentalna bolestan.
nije mi jasno kako se jos niko nije javio da ispravlja ovako kardinalne greske u clanku. npr. nisu dva L u bozijem imenu :D
Daj ba kakav dodik i bakraci ovaj je sebi umislio da ide u dzihad i napravio to sto je napravio. Cinjenica je da RS konstantno opstruira sve institucije BiH ali ne rise da Dodik ima veze sa ovim likovima.
Je*b*o vas vas taj LAZNI BOG kojeg pominjete............vi ne vjerujete u Boga vec u Sotone, DA STE PRAVI MUSLIMANI ZNALI BISTE da se IME UZVISENOG ALL.AHA ne spominje tako lako i cesto......;JOS JEDAN DOKAZ DA JE MEVLID JASAREVIC PLACENIK SRBIJE I MILORADA DODIKA !
...svaka čast onima koji mogu stati na stranu osumnjičenog...ne bih ga ja branila da mi je brat rođeni.....
Drage su meni ove nase Bosnje, nikada ih nisam ni gledao kroz vjeru ili nesto slicno, ali imam osjecaj da dobar dio njih ne shvaca kakvu im stetu prave ovi sto filtriraju zrak bradama. Dovoljno je otici na avazov portal i procitati komentare. Sigurnije je Ziku Turkovica pustiti na slobodu nego ove gore u primjeru.
Ovo su sve montirani procesi, covjek puca u zrak i oni ga zatvore i nazovu ga \"teroristom\" samo zbog toga sto je musliman, cet.nici kla.li, ub.ijali i danas mirno defiluju B.lukom i nikom ne smeta, jesmol se mi zato borili, da muslimane osudjuju i poturaju im, a da cet.nici dobiju zastitu sto su izvrsili zlo.cine? Pustite neduzne ljude i dite hvatajte zlo.cince po genocidnoj tvorevini.
Nije PeĆenković vec PeČenković :)
jesi brato svaka cast, zahvalni smo ti do groba. Gledaj nas, cijeli svijet se divi nasim bradama i inteligencijom. Imamo prijatelja do prijatelja samo, a cim tvoje ime spomenemo svi nas grle i ljube. Hvala ti Aljo od srca. Jedino ti zamjeram sto napravi onog Bakira nakog zutog izgleda ko Chuck Norris a ne ko neki nas onako garav Mugnidim, Nidzmudin, Elmudin itd itd. Stvarno brate steta, steta.
ovo ima samo na bliskom istoku i na ovih 24% rezervata...
jok,budisti su...beži,bre,budalo
Proklete Haridzjije!
Vehabije nisu muslimani, vec placenicka anti-muslimanska sekta!
dobro sam vas usrecio. Potpis G-dino A. Izmetbegovic