Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nije mogao naći posao u Bosni. Svašta
Vi izgleda niste uopce svjesni koliko stranaca radi u BiH i koju samo lovu zaradjuju.
Ovde ni Ber Grils ne bi preživio
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gras ga je najvishe fascinirao! Japanca za direktora!
Dok Japanac nije dosao mi nismo znali da je zemlja u krcu. Mislim, stvarno?
Jel ti priznat taj doktorat u Japanu? Kod nas u Bosni bogme jeste :D:D
Mitsutoshi Jasikitu,lako mi je za tebe.
ode nam sulejman u crnu goru, ja se tek počo drogirat i ko će me sad uputit na pravi put? ko?
POŠALJITE GA NA KOBILJAČU ILI U TRAVNIK NA BIMIN, ISMETA ALIJE, DACIĆEV ILI ASOTIČEV FAKULTET, DA NAM DOVEDE KOMPLETAN JAPAN DA DOKTORIRA PO BRZOM SISTEMU: " ĐUBRE I ŠKOLA NIKAD TE IZDATI NEĆE ". TO SU SVE MECENE I MUDRE GLAVE KOJIMA TREBA DATI NOBELOVU NAGRADU ZA OBRAZOVANJE, TE ZA ŠTAMPANJE DIPLOMA ONIMA KOJIMA TO TREBA.NADREALISTI SU SMJEŠNI ZA TU EKIPU REKTORA, DEKANA I BIZNISMENA OD PERA I SLOVA, KOJI SE TOLIKO KUNU U DRŽAVU BIH, A POSTUPCI IM GORI NEGO KOD MENTORA IM DOBRICE ČOSIĆA.
Pa tako to ide kod dobrog Bosanca! Pusti prvih 5 Arapa, Kineza,Japanaca, Turcina itd , pa kad se okrene i pogleda iza sebe koliko se od tih 5 jos nakotilo, kolika je steta, koliko su se opustili u nasem gradu/ drzavi kao da je njihov.... za koju godinu mi cemo biti njihovi mali robovi , a vec smo na zalost
Slazem se. Uskoro ce nam traziti turski ili arapski (bilo koje arapske drzave) pasos za Ilidzu. Ali od 5 Japanaca sigurno nema steta. Od njih bismo i imali puno vise koristi, ako nista, mozda bi nas naucili kako da se ponasamo (malo osnovne kulture nikad ne skodi)
ublehas svjetskog kalibra
fataj se ti paša japana,nije ovo za tebe
Ovaj fakat kamikaza.
Doso coek ko turist.... I dok je ceko tramvaj od Ilidze do Carsije doktoriro.... Pa ebo te za 3 god doktor coek. I to u dr drzavi dr jezik... A ja protracio 4 god dok sam zavrsio drugu... I ebga u kamiondjije osho....
on je zavrsio samo doktorsku disertaciju, nije studirao od pocetka(bachelor, master), nego je dosao poslije toga.
Svaka cast kralju-samo naprijed i ne daj se pokolebati.....
Nasi doktori traze posla vani on doso nama
Vrati se u Kinu
E jesi nasao gdje ces doktorirati. Ne mislis valjda da ce ti proznati doktorat i Japanu?To je siguran put u propast.
U Bosni je to sve normala, nemoj da te cudi nista. Nego ti kad se vratis u Japan nemoj koristiti Bosanske manire.. Propast ce ti zemlja.