Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite samo vozace, lica za ciscenje i odrzvanje vozila i malo administracije pa ce imati nekoliko miliona profit. Majku mu, ne mora se u svakoj firmi uhljebit milion ljudi.
Uhapšenih 0 ! Šta je BIMOM i kad će optužnica ?? Ono kao nije krao za sebe ?? Zamislite da je Radeljaš napravio 300 miliona duga ? Ili Damir Hadžić ??
hahahhahah
Sta ce ovaj Fiso da spasi jadan, pa jel on corav sve se raspalo u toj firmi vozila 50-tih godina proizvedena
jer u suprotnom ce SDA izgubiti 2000 glasaca.. stoga je bolje njih sufinancirat nego bilo koji socijalni projekt..
pogledaj koga smo mi izabrali u ovu skupštinu, pogledaj ko su nam ministri i ko nam je premijer- ovaj narod zaslužuje da propadne i da nestane
U GRAS prvo poslati SIPU da pohapsi sve direktore i rukovodioce i bivše i sadašnje zatim ministre saobracaja od rata na ovamo kao i premjere kantonalnih vlada. Sve je to dio udruženog zločinačkog poduhvata Zijad Turković je za njih mala maca.
Ovo nije normalno. Dopustate da svakakvi nepismeni idioti izabrani po partijskoj liniji vode "drzavne firme" u propast i to godinama i jos se kao cudite sto normalan svijet trazi da se firma ugasi pa "restartuje" pod normalnim uslovima. Treba se okupiti pa pred Gras i sve blokirati dok se sve ne rijesi. Ti milioni maraka dugova su se pokrivali i pokrivaju parama iz budzeta koje su se mogle koristiti za npr. skolstvo ili zdravstvo.
odakle 250 invalida zašto se niko ne pobrine da im pronadju adekvatan posao. 250 ljudi dobivaju platu a ne rade. pogledate kako su u cijelom svijetu pronašli adekvatan posao za tu kategoriju radnika. prekvalifikaciju neće, doškolovavanje neće, ali hoće platu, zdravstveno i sve ostalo........
otpustiti za pocetak bar po dva clana porodice sto moraju svi raditi u grasu
Skupštinu čine sandžaklije i istočnjaci!
1050 pratecih uposlenika??? Hiljadupedeset??? O_O Kao da su NASA. :D
33 miliona za godinu.Oko 100.000. km dnevno gubitka.Bas prava firma.Za te pare moze se komplet Sarajevo sa taksijem vozati.Alal vjera bando lopovska.
U Tom cirkusu zvani GRAS izgleda kao u ludnici .....
I U KANTONALNOJ SKUPĆINI KOJU VODI DINO LUDARA ZA 10
Ionako su sve dokusurili nije nito vise vrijedno pricati.
Jedan henes sinonim bayerna koji zaradi bayernu 200 mil eura godisnje zavrsi iza brave za 2 mil ,ovi zarone 33 mil u gubitak i nikom nista
Nikad ne zaboravite riječi Dine Konakovića- ne da on Gras, on će tamo napraviti reda. Pita li se iko-zašto on štiti Gras? Eto, napravio je reda u svemu čega se dotakao-najavljuju dodatnu redukciju vode, reforma zdravstva lakrdija, školstvo smijurija,...Pamti će se on dugo, i on i oni čije zadatke izvršavate.
ŠUPAK gradacija u sarajevu raja papak seljak šupak
Pa šta rade tih 1050 administrativaca, ko je to pozapošljavao tu, je li to neko svjesno organizovao pljačku kantona gdje ti radnici tuže i dobivaju presude, ljudi, manite se šuplje priče, tražte odgovorne i krivično ih gonite.
sve u bajbok (do onog u radićevoj)