Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki Kadric, sjecam se kad je dosao poslije rata u Sarajevo, otvorio ciko videoteku,ubacio 4 plejke i 1km 15 min. CIko kupio stan oblizni poslovni prostor, sin igra tenisa para ko blata auta se voze i do malo Kadra na telki a moj otac kraj sa krajem jedva, zdravlje je izgubio braneci svoj grad, pitam se samo zbog cega.Nazalost dosta je takvih ljudi.
Treba primiti jos jednog dispecera, ne moze ovaj sve sam...
Lopovi na kvadrat😂😂😂
SVE DOK NAM BORCI ROVE PO KONTEJNERIMA A DJECA ŠEHIDA BORAVE PO BIROIMA NIKAD NAM NECE BITI BOLJE
To je Bosnjacko jedinstvo koje Radoncic i Izetbegovic zele pod nazivom kalifat. Da nas Bosnjake pitaju, sve to treba uredno zatvoriti.
Ovakve inspekcije bi trebale obići svaku javnu ustanovu. Ako je ovaj direktor imao pravo da zaposli koga hoće, vjerovatno je ovakva situacija i drugdje. Prvo Telekom, Pošta, Opštine, Kanton... Svega, od izvršnih direktora bez iskustva na rukovodećih funkcijama, pripravnik direktora, pa do familijarnih zapošljavanja.
a studenti šute ... mi smo za deset puta manje izlazili na ulicu ... a studenata i hovana
Kao da je ovo neka novost. Otidjite u inspekciju koja je vršila ovaj nadzor i tamo cete zateći istu situaciju. familija, rodbina, kumovi...
Krenulo je!!!! Sve u zatvore
a jesu ih raštelovali svaka čast
Nije mi jasno zasto je onda inspekcija i dolazila ako taj Kadric moze zaposljavati i otpustati koga on hoce izgleda da i ovdje vlada porodicna mafija kao kod Campara.
@atina......Čampare su Baketova INGERENCIJA, oni tek nastaju kao obiteljski klan... Ovaj je već nešto drugo, uz Baketov blagosov od videoteke od 15 kvadrata to zapovjednika svim studentima u gradu, a opet se Bake pita ...! ! ! Neka Bog poživi Baketa Veličanstvenog ..!!! (To je garant da nam nikad neće bit dobro)
@atina......Čampare su Baketova INGERENCIJA, oni tek nastaju kao obiteljski klan... Ovaj je već nešto drugo, uz Baketov blagosov od videoteke od 15 kvadrata to zapovjednika svim studentima u gradu, a opet se Bake pita ...! ! ! Neka Bog poživi Baketa Veličanstvenog ..!!! (To je garant da nam nikad neće bit dobro)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedan od nezamjenjivih SDA kadrova....15-tak godina na mjestu direktora a domovi katastrofa. U jedinstvu je spas!
Sve mi je jasnije kako sve treba privatizirati... ali baš -SVE-. I telekom, i elektroprivredu, i studentske domove, i sve drugo.
Uzas, da imamo pravnu drzavu bilo bi drugacije, a ovako stranke nas zavise u crno. Treba sve odpustiti, raspisati novi konkurs i postaviti sposobne ljude koji ne pripadaju ni jednoj stranci.
Ako se neko od studenata sjeća onih fol dodatnih 30 kantinskih bonova umjesto 30KM....a tad bilo 1400 studenata. Pa idemo sad obračun koji je završio kod istog Kadrića a uzmite u obzir da je skoro svake godine toliko studenata u domu. Evo obračun za jednu godinu. 1400X30=42000 KM 42000x10 mjeseci= 420 000KM
Gdje god balija upravlja, rezultati isti. Copy...paste. Kradi i unistavaj firmu i petkom ne zaboravi na dzumu.