Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste činjenica da se Sarajevo ponaša poprilično centralistički, to znaju svi. Ali i ovaj Saračević je lažov obični. Otišao jedan - došao drugi, isto sranje samo druga boja :))
Ma ko jebe Sarajevo, prikljuciti se RH i to je to
psihopata
prestao sam citati kad je rekao da je zadovoljan :D
Da se razumijemo, za cjelokupno stanje u Krajini je kriva isključivo SDA, udarili su temelje nepotizma, korupcije i malograđanštine. S obzirom na činjenicu da je USK uvijek bio iseljeničko područje i da je jednosmjerni put za Deutschland postao jedini izbor, nemaš ti moj Izudine kome praviti brzte ceste. Proglasi čitav kanton za nacionalni park.
@Rifet SDA je bila na vlasti do 2010, 2010-2014 je bila partner u vlasti i sad ponovo suvereno vlada. SDP je imao šansu napraviti nešto, ali kao i svugdje u BiH nisu napravili ništa.
@Rifet Koalicija 20110. je bila SDA-SDP-NsRZB a SDP imao premijera