Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga dovesti u Srebrenicu i na elektricnu stolicu da svi gledaju i da bude uzivo prijenos ...
Ne treba ga samo pustit u šake srebreničanima
@VPkomentator fali mi zarez poslije NE ( izvinjavam se )
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovi bi Hitleru dali samo kucni pritvor
@Veliki vezir tacno tako, ali to je sramotno za njihov narod.. to je isto kao da sad Merkelova kaze "Hitler je nas heroj". Ovo je veoma politicki okrenuta presuda. 40 godina, indirektno priznat genocid u Srebrenici. Nije dozivotno da bi smirili neke, a sa genocidom da bi nas "smirili". A za ovog mrcinu koliko god godina da su mu dali, ne bi bilo dovoljno.
Komentar Valentina Inzka na presudu u vijestima ZIB 24 austrijske TV: https://www.youtube.com/watch?v=WRKbzuNo35o
Steta je za ovakvog Monstruma sto ima potomke, jer moze neko povuci gene ovog degenerika, pa da sije zlo kao i ova NAKARADA!!!
Potpisite peticiju,:Podjelite ovaj link sa Vasim prijateljima Ukidanje naziva Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić
on koda je dobio doživotnu taman kad odleži 40 godina krepat će Njemu nema spasa
Radovane, '91. si govorio kako ćeš uništiti jedan cijeli narod, a od Sarajeva napraviti karakazan. Šetao si po Trebeviću i naređivao snajperistima da ubijaju nevine ljude, a DA VIDIŠ SAD SA TREBEVIĆA RADOVANE, ŠEHER PREKRIVEN SNIJEGOM U PROLJEĆE, SIJA I BIJELI SE, KAO ZA INAT TEBI I TAKVIM KAO TI! Sarajevo NIKAD NEĆE BITI Сарајево !
Tako je!
WTF ubijes,mucis,rusis,silujes,raselis,zavadis i dobijes 40 godina,samo. I neka neko kaze da ima pravde!? : (
Pretresno vijeće smatra da je za Karadžića olakšavajuća okolnost što se 1996. godine povukao sa svih funkcija. Jer je bio u bjegstvu majku vam vasu
bravooooooooo
Mole se komentatori klixa,ako netko poznaje dr.Dabica da mu prenesu,da se javi Karadzicu.Izgleda da nije popio Enap i Leksilium jutros. Skocio mu je pritisak. :)
Umrijeće skor u prdekani. Svaka noć ti bila paklena ma.er to hebem zločinačku umobolnu, i babu i prababu.
Nikad neće ni jedna kazna biti dovoljna i nikad neće nikog opametiti... ovi četnici su i danas spremni na novo klanje i to im je smisao života..
Smisao zivota ali i najveca kazna, jer mrznja ne veliki teret!
Ipak. vijeće je prihvatilo da su ponekad bosanske snage gađale vojnike UN-a ali i teritorije pod svojom kontrolom što je tvrdila Karadžićeva odbrana. Kako je ovo dokazano?
kad izađe integralna verzija presude, nađi i pročitaj.
Ako bude proglasen krivim citav svijet ce znati kakav su Srbi narod. Nikad vece zainteresovanje nije bilo za sudjenje nekom ratnom zlocincu. Sad ih fata prpa sto ce njihov predsjednik da padne, boje se sta ce biti sa RS-om. Adios Smrdija.
*base te Raso. Mislio si nece nikad doci...
Da ga hoće oslobodit pa da ga uhvatimo i rasčerećimo a ne da ga čuvaju u zatvoru u finim uslovima