Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek kad stignu nove presude iz strzb pa onda odstete ohoho..al i treba kad su mislili da im je babo ostavio i sud u amanet.
Cestitam Izraelu i jevrejskom narodu na ovako dobroj saradnji. Bosnjaci i Jevreji su dokazani i iskreni prijatelji koji su stradali od fanaticnih katolika i pravoslavaca. Zlocinci trebaju da se nadju pred sudom u zemlji u nad cijim narodom je pocinjen zlocin. Takodje, ako oni imaju potraznje nekog fasiste iz Z. Hercegovine ili pak Istocne treba im odmah izaci u susret jer tamo se oni kriji jos iz 2. rata. Selam i Shalom!
Slijedeće godine će se postaviti pitanje genocida nad arapima.Te nikako mi nije jasno da sa tla Afrike, država, Izrael je u svim evropskim zbivanjima, sa odlučujučim kontekstom sve do sporta i Evrovizije. Oni su Afrička zemlja, znači Afričke igre, Afroviziju itd. Ako ne, što EU ne stisne petlju i primi ih Evropsku Zajednicu, pa da smo načisto,! Ja USA, ja EU, pa ih nemožeš ni za glavu ni za rep, a svoje provode i to na štetu svojih komšija.
@Bilal - kladio bih se da si samo pročitao naslov vijesti... Ustvari, možda nisi ni naslov shvatio... Što se tiče same vijesti, isto k'o da ne znamo čiji su to lobiji...
Rušit ćemo zidove a ubijat židove.
Mislio si židove uz zidove? :)
moze i tako ŠIŠMIŠ