Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jevreji=FASISTI
molim klix za vise inf,o supcima koji drze vecinu medija.Tako da ljudi i ne znaju sta rade ,mamu im jevrejsku !!!!!!!!!!
Jizzrael
Ovaj mi Izrael bas ide na zivce, dobili oruzije od Amera i sad se nesto........ misle da su neka sila!
ne misle,jesu sila.
mislim da u zivotu nema "mi" i "oni" .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad mi nece biti jasno zasto iz Gaze ispaljuju po 2-3 raketice kad znaju da ce dobiti odgovor avionima-da li je to onaj neki instikt borbe za svoje, sta li...
Izrael-fašističko teroristička tvorevina!
Najlakše je avionima po djeci, ženama i starcima nema ti ko uzvratiti al to je čifut od njega se i neočekuje bolje zato im se i desilo što im se desilo u 40-im godinama prošlog vijeka.
Ne branim Jevreje ali ne bi trebalo govoriti da im se desilo ono sto im se desilo jer po toj logici onda se moze reci da se i nama desilo 90-tih ono sto se trebalo desiti!
nije teško ni raketama po naseljenim mjestima u kojima vidi čuda ...isto tko žive žene i djeca......
PRIKAŽI ODGOVORE (6)