Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Optuzenom se sudi zbog nedolicnog ponasanja na utakmici BiH-Egipat
majku mu, sto mu se ne sudi u hagu, fujjj....
Sa 5-6godina ubio neprijatelje a sa 28 golmane
U cilju zaštite osoba sa istim imenom i prezimenom (a mi imamo našeg Edina Džeku koji je zaslužio da zaštitimo njegovo ime i ličnost) treba kao "dodatnu informaciju" napisati IME OCA ili DATUM ROĐENJA osobe o kojoj pišete. Bar mi (stare generacije) smo tako radili. Nove generacije to ne rade jer kako kaže naš narod: "NOVI KASAPI ISPOD REPA KOLJU".
Ne kuzim??? Jel taj Edin Džeko = "Edin Džeko" fudbaler il je neko ko ima isto ime??? Bio fi fakat veliki sjeb da se radi o istoj osobi :-((
Glup si!
@njofra21 mama ti je glupa!!! znaci, pise Dzeko i jos Edin. I razlika izmedju neinfromisanosti i gluposti je velika. za razilku od tebe ja nemam cjeli dan vremena da okolo ispijam kafe i cuclam cigare i komentarisem sve gluposti i znam ko je ciji babo i majka. ako malo bolje pogledas moj post vidjet ces da na kraju po tri upitnika. upinik inace znaci da se nesto pitas i da ti nije jasno. dakle, seronjo...mozes na moj post odgovorit da to nije isti Dzeko il jednostavno odjebat!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oooooooo edddiiiinnnn dzzeeeekooooooooo!!!!
Pih 'bemti, što me razočara, fudbalerčina boli glava a ko dijete bio zajebban u vražju mater!!
Svi koji pocinili ratne zlocine zasluzuju najostrije sankcije. Ova zemlja vapi za pravdom!
@belami1111 Nazalost drug sistem nije pravedan, ali sta ces, bolji ne postoji jbg...Zali boze tolikih zrtava......
Hocel igrat protiv Liverpoola?
Kvota 1.23 da hoce.