Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je veliki autoritet u europskoj arheologiji, vodite o tome račun kad komentirate njegove izjave!
Vi piramidioti stvarno premašujete svaku granicu ukusa, pogotovo s ovim nacionalističkim komentarima. Nije čudo da se okomljujete baš na Blagoja ili Zilku, jel tako? Smeta vam i što čovjek radi u Ukrajini trenutno, a kreteni ne znate da radi tamo preko njemačkih arheoloških instituta. Čovjek predaje arheologiju u Njemačkoj, idioti jedni bolesni i ljubomorni, to je nešto što vi neobrazovani papci možete da sanjate. Zato i mrzite sve što je obrazovano i ima školu, jer ste vi propaliteti. Sram vas i stid bilo. Vjerovatno neobrazovane papčine poput vas i uništavaju Stari grad Visoki. Samo takav primitivac i može ostaviti takve komentare.
Mislim da lokacija gdje sada radi i njegovo ime dovoljno govore o tome sta on misli o piramidama. Sve i kada bi se jedna Keopsova otkopala, i Sfinga nasla u Visokom, on bi i dalje tvrdio da je to samo nasa (ili visocka) masta. Mislim, ipak je n Blagoje, Republikanac.
profesoreeee... cujemo l\' se profesoreeeeee?! :)
e stvarno ovaj govedarica nikad prestat. pa zar on da nam kaze da nema nasih bosanskih 7 piramida u visockoj dolini, kako gospodin semir kaze. pa zar ce nam on rec da ih nisu napraviili prije 20 hiljada godina potomci svemiraca kako gospodin semir kaze. i da smo, kako isto gospodin semir kaze, i mi njihovi potomci, jer sto bi inace kuce na cetiri vode pravili. pa kud ces veceg dokaza, moj govedarice. ja mislim da bi svi mi trebali po jedno 10 maraka mjesecno za naseg semira odvojiti da moze da iskopava, pa eto cak je i reis ceric reko da je to dobro za nas. naprijed braco
Sta ima ljakse? Samo ti rovi po Ukrajini
sta li ce onaj specijalac clio napisat??
EAA 13. Annual Meeting - Zadar, Croatia,September 18 - 23 2007 6. World Archaeological Congress Dublin, Ireland 29.06 - 04.07.2008 2. Baltic Archaeological Congress, Riga: August 18-23 Sta ima govedarice... hem si zaboravio da si ucestvovao na ljetnom arheoloskom skupu, hem nemas pojma da se svjetski skupovi odrzavaju bas na ljeto, mamlaze. bitno je da serendas i pravis se zajeban
ama....pa pogledajte sliku :)))))