Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Svaka Cast ❤️
A Juga nije valjala 😂😂😂
Mostar u srcu kombi kod mehica
Velika lopuza mehic
Mehić i Tramp k'o da su iste farbe
zasto svjeze meso ne donirate... skop vam odvoz smeca
Odakle tebi informacija da meso nije svježe i jesi li ti ikad išta iz svog džepa dao ili samo daješ nebitna mišljenja na internetu ? Kako smo kao narod jadni, da svakom loncu moramo biti poklopci, čak i kad je djelo dobro i pohvalno. Svaka čast ovim ljudima i ovakvima kao oni što dokazuju da u ovoj državi postoje izuzeci.
Svaka čast, dobar primjer. Ps sljedeći put bi bilo dobro da i u Zenicu pošaljete :)
Ništa manje nisam ni očekivao od sisovica. Ante je ljudima, a u sinovi idu njegovim stopama. Bog vas nagradio za dobra djela.
Dok je Mehica u Mostaru niko gladan nece biti.
Stvarno, sve pohvale za ovaj Mostarski centar, djeluje veoma iskreno i velika je stvar odnijeti toliko obroka samcima.