Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mater vam hebem svima u KS....sada gledajte lobanju naredne 4 godine i ponosite se svojim nacelnikom inace "uspjesnim" menadzerom GRASa i ZOIa
BAKIR I NEDžAD ZA EVROPSKO SARAJEVO! SDA FOREVER BITNO JE BITI BOŠNjAK!
Ma vas jebe bjela kuga i dodik da vas malo jos zaduzi vi ste na izumiranju da vam nije federacije vec bi pokrepali
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ljudi ja jos ne mogu da vjerujem da je seljo iz rogatice postao nacelnik centra :(
drugi seljak iz rogatice konakovic je premijer kantona sarajevo,kockaste glave su zavladale gradom
BAKIR I NEDžAD ZA EVROPSKO SARAJEVO! SDA FOREVER BITNO JE BITI BOŠNjAK!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@BobaBG70 Sarajlijama a ne Sarajevčanima.
Tačno, bilo i meni čudno kada sam napisao, zabagavao sam, hvala!
Nadoknađuju IQ procentom izlaznosti na referendume i izbore.
Sarajlije po klixu najviše pljuju i kritikuju Bakira i SDA, napadaju Zeničane, Tuzlake i ostale da su provincijalci i SDA poslušnici, puno priče i šupljiranja a kad treba izaći i glasati onda čista nula, sramota
Iskustva iz drugih zemalja sa razvijenom demokratijom pokazuju da je trend izlaznosti uvijek veci u zaostalijim podrucjima. Zato mala izlaznost u federaciji u odnosu na 'bolji dio BiH' predstavlja iznenadjenje samo za djikane.
Šerijatlije i demokratija, nespojivi pojmovi...
@Raskrinkavac1 slazem se. Pravoslavne serijatlije . Prije 4 godine u Beogradu, tramvaj prolazi pored crkve a neki srednjoskolci ko po komandi se pocese krstiti. Kao da je neko takmicenje, ko ce vise ko ce brze. Ne znam kako sam se suzdrzao da ne prasnem u smijeh. I vi da nekome drzite pridike o vjerskoj zaostalosti?! Da nije opasno, bilo bi smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo u TZ ne može seljak ili izbjeglica pobijediti i na račun nacionalizma krasti, tuzla je čaršija, multikulturalna i ovdje nikad ama bas nikad neće SDA pobijediti. A srbi su na ovim izborima pokazali da puše fore nacionalizma više od svih izbjeglica i seljaka iz SDA, nema napretka ovdje ni za sto godina.uglavnom milina šetati crvenom Tuzlom.
Onda se ne žalite kad niko ne pravi proteste niti izlazi na glasanje. Crknite!
grebem mater 'intelektualcima koji nemaju za koga glasati '. Zbog vas ona seljačka SDA sada slavi
Što je sredina ruralnija izlaznost je veća . . . Na tu formulu i na glupost birača svi (a Bake posebno) računaju . . .
Nacelnici Zenice,Gorazda i Visokog bivsi istaknuti SDA clanovi sada pobjednici kao neovisni kandidati! Kako vas nagu...e kulturno
Treba uvesti obavezno glasanje, i novcanu kaznu za neizlazak.
I zabraniti starijima preko 70 godina. Mozda bi cak mogli iz Agencije za statistiku uzeti podatak - prosjecan broj godina, pa tako ako je recimo 72 godine, onda nema smisla da neko ko ima 70 godina, bira vlast za naredne cetiri godine jer ce, u prosjeku, zivjeti jos dvije godine.
Uz svo duzno postovanje, vasa ideja je najblaze moguce receno izuzetno nepromisljena. Sam koncept demokratije se zasniva upravo na slobodi izbora, i kao takav treba da bude sacuvan bez obzira na druge okolnosti. Problem malog odziva stanovnistva je samo indikator mnogo ozbiljnijih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Od idućih izbora glasam samo za SDA. Iako sam ubijeđeni antifašista i ekstremni ljevičar, ja se više neću suprotstavljati većini svoga naroda. Moramo se ujediniti oko neke ideje. Hajmo svi glasati za SDA i svi se učlaniti u tu partiju, makar kamenje morali jesti! Svi Bošnjaci svijeta - ko nije u SDA, nema mu posla niti može napredovati u bilo kojim segmentima društva. Ugledajmo se na Albance, jedinstvo je bitnije od svega i samo ono spašava. Jbt, šprdaju se manjine sa nama.
Zvuci kao krik ocajnika.
@pidjameta.slipic Jeste, očajan sam, da se ne lažemo. Znam samo jedno - kad se ujedinimo mi Bošnjaci, ovih usranih fašističkih manjina neće biti ni na karti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čestitke Sarajlijama, vi što ste znali izdati Bosnu kroz historiju to nije ni Kvisling umio. Ne želim vam ništa loše već samo ono što se izabrali ...
Efendic, jedina svijetla tacka u sarajevskim opstinama... Covjek je bar nesto napravio i hvala mu na svemu sto cini. Nikakva reklama za njega ali stvarno je tako.
Memic, provjereni profiter.. Sipa ce se pozabaviti s tobom.
Koldzo ti sebi kupi biciklo pa se vozaj po ovim trotoarima sto si ih ofarbao.