Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav uspjeh? Ustavni sud skoro blokiran, a pricamo o nekom napretku
Gledamo Nametnute Trojanere Izdajnike... koji su strpali nevini covjeka u Zatvor za tudji potpis, da bi mogli zadutivati narod i drzavu.Da bi moglo Rusiti Ustav na stetu Bosnjackog naroda.
Zamazivanje ociju bosnjacima , hrvatski lobij radi . Zamislite kad hrvati hvale Konakovica , sta je taj izdajnik sve obeco Covicu, prodaje nasa bogastva i drzavu za svoju stolicu i sutra ce ga nabiti na kolac kao hadziju iz Ahmica sto je donirao sredstva za crkvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA onakva kakva je, su amateri za ove raspikuće, probisvijete i uhljebe.
Sarajeva je glavni grad po Dejtonu nikakva Lukavica nikakva BL.Sud je Drzavna instituc8ja i mora ostati u glavnom gradu..sve drugo je IZDAJA.
Slijedi rasprodaja Telekom, Elektroprivreda, livade i šume... Koji političar zucne završiće kao Novalić. A, svaki podobni političar dobije procenat u tenderu i neće ga dirati
Svaka čast za korak naprijed BiH ka EU, ali mi smo i dalje br.1 što se tiče korupcije i kriminala. Sve dok je tako mi idemo nazad i tonemo sve dublje. 💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦😊
Ta EU da valja Švicarska bi bila u njoj a Engleska nebi napustila EU
Đe su zvjezdice na grbu???
joj ovi oprase sa ovim... pa ok, skontali smo... Ima li jos sta da se pohvalite?
Dosli svi da se slikaju , fuj .. hajahahahahah
Nama će Evropa samo ograničenja uvesti. Ne vidim ja tu puno hajra. Realni sam euroskeptik. Ne vidim da je običnom čovjeku u Hrvatskoj bolje nego prije. Hrana skupa. Ne smiju proizvoditi domaću slaninu , ograničilo im broj maslina... A omogućilo da Hrvatska djeca idu lagano raditi u EU. Šta je tu dobro za Hrvate? Ne mislim na političare, njima je taj sistem super... Bolje nam je ovako kad bi samo malo smanjili poreze i namete. Bilo bi nam super , garantiram.
skupilo se trojstvo.
Trojkaši nisu ništa tu doprinjeli,to je samo iz geopolitičkih razloga.
Kad vidim Nikšića i Imamovića ne mogu sebi doći dva dana...na šta spade partija Tito dragi...
Svaka cast na historijskom uspjehu za obicne gradjane nema zakona, nema pravde, nema zdravstva, kriminal cvate, korupcija na nivou, za normalan zivot da makar nesto zaradis ili slovenija ili njemacka, godisnji dodjes nazad malo obidjes koga stignes i eto.
Dobro ste isprali ovu suplju o 3, ko likovi iz mućki
Hahah gluperde
Čitav svijet se priprema za treći svjetski rat a mi u robnim rezervama imamo 2 litra ulja i poderanu vreću šećera mani te se šuplje i Evrope spremajte se ko da će sutra biti rat a sto godina mir.
Šupljikatori!