Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci vi ste glupi ko kurac!
Ovog Lajcaka treba deportovati iz BIH. Jer cim ode u Brisel ili njujork udara po dodiku. Cim ode i banja luku bude lijepi dodik. I pocne srat po bosnjackim politicarima. Picka slovacka
Ovaj Lajček je cirica (pička)
Andaluz..pusi qurcinu DNZ-eovcima
@ balije Procicete kao ona, hehehe..Let 3 feat Seve - kurcem u celo...YouTube
Ceto! Bosna je puna Mudzahedina i to ces ubrzo da shvatis i da ih zapamtis jako dobro! Svaki Bosnjo ce biti Muzdahedin za vas Genocidase .Hrvatska Oluja ce biti humani piknik setnje sta vas ceka u Bosni!
BH FRONT, hehehehe, pa ti si neki mudzahedin !
ODGOVOR NA IZBACIVANJE BOSANSKOG IMENA IZ GRADOVA GENOCIDASI MI BRISEMO GENOCIDNU TVOREVINU PRIJEDLOG ZA UKIDANJE IMENA GENOCIDNE SMRDSKE UZETI POLA KILOGRAMA CRVENE ULJNE BOJE JER JE SIMBOL KRVI I ZRTAVA GENOCIDNE TVOREVINE OTVORITI POKLOPAC KANTE ALI JE PLASTICNA KESA DOBRO ZADIHTOVANA UCINKOVITIJA . SJESTI U AUTO I PRILIKOM PROLAZA PORED OVIH TABLI DOBRO DOSLI U GENOCIDNU TVOREVINU SMRDASKU SUVOZAC IMA ZADATAK DA KROZ OTVORENI PROZOR IZVRSI PREFARBAVANJE ISTE U VOZNJI IZBACIVANJEM KESE U TABLU SA NATPISOM. NAJBOLJE CINITI SA PLASTICNOM KESOM U KOJU PREDHODNO NASUTI ULJNU BOJU CRVENE BOJE. NOC JE NAJBOLJA ZA OVE RADNJE ILI UJUTRO RANO SVAKI PUT KADA POSTAVE TABLU ISTI SCENARIO PONOVITI DOK SE NE UMORE GENOCIDASI. ONI STAVE A MI FARBAMO BOJOM NEVINE KRVI I GENOCIDNIH TEMELJA. CRVENOM BOJOM PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE I NJENIH TABLI A KAD BUDE REVOLUCIJE ONDA SE ZNA SKLONITI ZAUVIJEK ISTE. OVO JE JEDAN DEMOKRATSK OBLIK BORBE PROTIV GENOCIDNE TVOREVINE ALI I PORUKA DA JE GENOCIDNA TVOREVINA NAPRAVLJENA NA NEVINOJ KRVI ZRTAVA MASOVNIH GROBNICA ,PROGONA ,PLACKE I SLIOVANJA. ODBRANIMO NASU BiH OSLOBODIMO GENOCIDNU TVOREVINU. SMRT FASIZMU I GENOCIDASIMA GENOCIDNE TVOREVINE. BH FRONT
Sta je BRE !
Ooooo Turcciiii , napusite mi se kurcccca...!
Cetncki jaro Lajcak gura dogovore cetnika Tihica, Dodika i Covica. Neka, barem je provalio Tihica za koji tim nastupa. Evo jedan dobar clanak o \"Dijagnozama\". Dok se zemlja nalazi u najtežoj političkoj krizi neformalna grupa koja nosi naziv Kolegij SDA iz sjednice u sjednicu pojačava krizu svojim zaključcima i odlukama koje često nezakonito derogiraju odluke Vlade i Parlamenta. To fantomsko tijelo po uzoru na \"centralni komitet\", predvođeno Tihićem, Izetbegovićem i Kebom, mjesto je velikog međubošnjačkog obračuna za uticaj i upravljanje najvećom bošnjačkom strankom.Ova surova borba, nema sumnje, svakodnevno nanosi veliku štetu BiH. ...na jednoj strani je premijer Branković, potpuno spriječen da realizira bilo koju od svojih reformi, na drugoj Tihić i Kebo, koji koordinirano ruše i zaustavljaju svaki napredak u Federaciji. U tom nemilosrdnom ratu, po kuloarima, Tihića i Kebu najbliže kolege zovu \"bolesnici\" i \"dijagnoze\", aludirajući na njihove teške bolesti od kojih boluju, upozoravajući da se ponašaju nenormalno, destruktivno i rušilački i da se ovo pitanje mora što prije javno otvoriti. Čak razmišljaju da skupe potpise veće grupe poslanika i članova ove stranke i zatraže psihofizičku provjeru obojice lidera. Poznato je, da se u većini evropskih zemalja ovakvim teško oboljelim političarima pruži potpuna zdravstena zaštita ali ih se onemogući da donose bilo kakve ključne odluke za državu. S pravom, jer se takvi bolesnici često nose ličnim odnosom prema stvarima i događajima oko sebe što je jako često direktno povezno sa stanjem njihove bolesti. Nije tajna, kažu u SDA, da i Tihić i Kebo misle ako izgube vlast i moć da će to značiti i njihov prirodni nestanak. Zato su za ličnu vlast sve spremni uraditi. Izvori bliski međunarodnoj zajednici, već odavno ogovaraju više nego čudno Kebino ponašanje. Navode da on boluje od manije prisluškivanja i straha od smrti, pa je to jedan od razloga da svako malo, izmisli neku opasnost po svoj život i što je okružen brojnim osiguranjem. Sve je to (žalosno) tipično za ljude koji se nažalost sretnu sa takvom teškom bolesti. Ali kada sedamdesetogodišnjak Kebo, kao najstariji političar u BiH, svakog svog sagovornika u kabinetu, satima uvjerava kako trenira kung fu i karate i da može jednim udarcem (svoje pesnice ) uništiti svakog protivnika, onda to izaziva šok, čuđenje, podsmjeh ali i žaljenje. ... Za Tihića još kažu da je političar bez vizije, bez političkog znanja, karaktera i da je manipulant samo sa jedinim ciljem da opet bude predsjednik SDA i predsjednik BiH, pa makar do tada ta zemlja i nestala. ... Teško nama, sa \"dijagnozama\".
SA -X ,nije prenio jedan vrlo bitan dio moje price, iz hriscanske Banjaluke...A rekao sam , da mi nepada na pamet ispunjavati necije zelje i ulaziti u avanturu s smjenom Dodika . Svi relevantni podaci i iz EU ,USA, RF kao i odavde mi govore da bi u to slucaju Bosna i Hercegovina pukla kao zreo bostan . A vi muslimani bi ga obrali zelenog! Vrijeme je da shvatite da ja radim za vase dobro . Miroslav Lajcak OHR
Ovaj lajicka je pokazao pravo lice... ono procetnicko.... mamu ti... mrsh... odavde... dajte nam paddyija nazad.... dajte nam nekog amera... sta ce nmaova govna.. slavenska.. pa svi.. slavenski narodni su protiv nas.. sem donekle hrvata... mrs.. kuci... u slovackoj ti je boje... i jbt.. prud.. u ta usta.
Lajcko! Izjava iz Pruda ce ostati jos jedanu nizu pokusaja izdajnicke minder propuh stranke SDA da unisti BiH i Bosnjake. Nece ti se san ostvariti Slovacki stakoru da u ulozi Dodinog Glasnogovornika i branitelj Genociteta unistis BIH. Pazi se da ne zavrsis kao Ferdinand. Izdajnike i Nepriajtelje ce mo isto tretirati.A ti si neprijatelj BiH sto dokazijes svaki dan. Mi vjerujemojedino americi oni su nama jedini i skreni prijatelji i saveznici stoga Obama ,Joe Bajden i Hilari Klinton su ansi rpijatelji prijeateljske i savezna nam drzave Amerike. Lajcko pazi da ti ne ostanes na tom papiru umjesto tih slova. I krv svoju za Bosnu moju.
@Andaluz, aferim za svaku rijec,istina i sama istina! Bosnjaci spavaju dok genocidasi stvaraju,uz pomoc terminatora,zapada i krsta napora,da Bosna nestane al losa him je prognoza,Bosna prkosna zlatna joj loza...ljiljan se vije i niko joj dosad njenu dusu uzet nije,ni u snu mogo,tu se pita cika Bogo,jes da srbin u ime njega kolje,nek se u zemlju sad vec ukopa bit ce mu bolje,mislili su mnogi doc kraja Bosni,i najveci vulkan s prema njoj je posni,stoji nasa Bosna ko najljepsa vila,PONOSNA PRKOSNA STO JE UVIJEK BILA! Nedamo Bosne i Hercegovine ni milimetar shvati ti koji mislis uzet njen DAH,ima Bosna dusu slusaj joj SEVDAH-Ti sto mislis njenim odajama hodit progutat ce ONA tebe sam ti nju jos bodit,dosta vas je trpjela zemlja nase Bosne,bit ce vama kraja i utrobe posne,ostat ce ti sjenka od stakora sto si a Bosanac-Bosnjak Bosnom se ponosi!!! BOSNA4EVER!