Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba ni provoditi izbore. CIK dobije direktive i naspe glasova koliko kome treba. Mi smo konji sto trce u krug, a CIK je krotitelj. Sretni smo kad nam na kraju daju kocku secera
Dok su kmecali o preglasavanju, HDZ-SNSD su preko dopisnih (ne samo njih) glasova pokrali izbore. Pa postoji hrpa stogodisnjaka u birackim spikovima, Hadziabdicka drolja je isla o trosku ruske ambasade u Moskvu po instrukcije. Nazalost, izbori se moraju ponistiti.
@KonjAjkuIa Kakve to veze sa Jupiterovim mjesecima?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Jedan dobio tri puta vise od onih vani nego u svojoj drzavi a drugog nije bilo ni medju prvih deset, da bi na kraju bio drugi, a obadvojica za svega nekoliko glasova vise od treceplasiranoga koji ime je daleeeko odmakao kad se odutmu glasovi dijaspore. Imam utisak da im je odmakao i hiljadu glasova nekim cudom bi ga pristigli nakon "glasova u odsustvu". Ovo je toliko ocito da je zrelo za krivicne prijave.
Glasovanje putem pošte je demokracijska tjekovina. Kaj se uzrujavate zbog tog. Ak' se nastavite mješat u hrvatsko pitanje i Hercer Bosnu ima da vam nametnemo takvu blokadu institucija da nećete ni proračun dinijeti.
ti si fiktivan lik, kao i herceg bosna ...
@bossyx Jedini koji su fiktivni su tzv. Bosnjaci. Po popisu iz 1991, Bosnjaci su pripadnici ostalih. Na popisu se nalaze samo Muslimani. Kao musliman se mogao izjasniti i etnicki albanac na tom popisu, prema tome bosnjaci nikada nisu utvrdeni kao pravni masljednici muslimana. Tako da i dejtonski sporazum dolazi u potanje jer ga je potpisala minorna skupina koje i nema na popisu. Ja kao Musliman zelim svoje mjesto u svim institucijama.
gledati kako bošnjo plače nad sudbinom svog poslušnika... neprocjenjivo
BOSNJANI MORAJU SHVATITI JEDNOM ZA SVA VREMENA, AUSTRO-UGARSKA KOJA JE NASELJAVALA KATOLIKE U BOSNU, SHS KOJA JE NASELJAVALA ORTODOKSNE VLAHE CIGANE, APARTHEID MANJINE I SRBIJA I HRVATSKA SU LAZIRALI SVE I JEDNE IZBORE I SVE I JEDAN POPIS U BOSNI OD 1900 DO DANAS. U SVE I JEDNOM POPISU, MANJINA JE PRIKAZANO DA IH IMA VISE NEGO IH I PRIBLIZNO IMA U BOSNI. RADI SE O TOME DA ONI PREBACUJU LJUDE IZ MACEHA NA DAN IZBORA ILI POPISA. NEMA FER IZBORA DOK SE NE OCISTE BIRACKI SPISKOVI!
INACE MACEHE MANJINA POKUSAVAJU NA SVE ZLOCINACKE NACINE, STO GENOCIDOM, STO SILOVANJEM, STO PLJACKOM .... PROTJERATI VECINOM NE BRANJENU VECINU BOSNE KAKO BI MANJINA BILO VISE PROCENTUALNO I KAKO BI BOSNU ONDA MOGLI PROGLASITI DRZAVOM "TRI NARODA". TO RADE VISE OD STOTINU GODINA, ZAPRAVO TO RADE OTKAKO SU OSMANLIJE RIKNULE. NASELJAVAJU NEMUSLIMANE I ISTRIJEBLJUJU MUSLIMANE. A I KAD TO NE MOGU, ONDA VRSE MANIPULACIJE NA POPISIMA I IZBORIMA.
@Coin Po popisu iz 1991, Bosnjaci su peipadnici ostalih. Na popisu se nalaze samo Muslimani. Kao musliman se mogao izjasniti i etnicki albanac na tom popisu, prema tome bosnjaci nikada nisu utvrdeni kao pravni masljednici muslimana. Tako da i dejtonski sporazum dolazi u potanje jer ga je potpisala minorna skupina koje i nema na popisu. Ja kao Musliman zelim svoje mjesto u svim institucijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legitimno predstavljanje...
DODIK, SNSD, COVIC I HDZ SVE POKRALI! PITANJE ZA SDA/SDP/SBB/DF/NS, KAKO ZLOCINACKE MANJINE KOJIH IMA 38% UKUPNO U BIH, IMAJU APSOLUTNU VECINU GLASOVA U KORUMPIRANOM CIK-u KOJI JE OCIGLEDNO TOLIKO KORUMPIRAN DA GA TREBA POHAPSITI JER RADE ZA DODIKA I COVICA, POGOTOVO ONU KURVU HADZIABDIC IRENU? ISTO TAKO, OTKUD COVIC-DODIKU PRAVO DA ONI NAMECU SVOJE ODLUKE KROZ CIK? ZASTO NE POSTOJI OBAVEZA KONSENZUSA U CIK-u I ZASTO SE POSTUJU ODLUKE COVIC-DODIKOVIH KORUMPIRANIH KADROVA U CIK-u?
KAKO TO DA COVIC I DODIK U CIK-u IMAJU PET GLASOVA OD UKUPNO SEDAM (5/7)? TO PATRIOTIMA SDA/SBB/SDP/DF/NS TREBAJU DA OBJASNE, KAKO TO DA KADROVI KRIMINALNI, KORUMPIRANI LOPOVSKO-ZLOCINACKI APARTHEID KADROVI HDZ-SNSD IMAJU PET GLASOVA U CIK-u OD UKUPNO SEDAM ILI TI GA APSOLUTNU VECINU I AKO PREDSTAVLJAJU MANJINE KOJIH U BOSNI UKUPNO NEMA NI 40%?
NARAVNO PULJIC SE NA OVO PRAVI BLESAV?
Ljudi jednostavno mogu da uzmu šta i koliko hoće i da nekažnjeno prođu...
U HDZ-u su predpostavljali da vise i nemaju toliki rejting kod biraca, sto se je ispostavilo kod izbora Covica za predsjednistvo, pa su se preventivno i pripremali sa dopisnim izmisljenim glasovima iz dijaspore.
"Upravo to je predstavljalo najveći problem Centralnoj izbornoj komisiji BiH, jer nisu imali načina da otkriju prevare". Oni ce utvrditi prevare. Pa oni su prevara sami od sebe i nista nece utvrditi sto vec nije dogovoreno. Samo motke u ruke i rastjerati jer kao sto vidimo pojedini su spremni i da svjesno robijaju kako bi ostvarili ciljeve HDZovaca.