Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivno.Ko jos danas pije vodu iz vodovoda.Sve je ovo vjerskogprimitivnog karaktera. NARODI bosne govnima ste do grla.Umjesto da vam grade autoputeve, oni vam grade drvene cesme da se morete loma plaknuti..
Naravno smisao cesme ce biti \"UZIMANJE ABDESTA\" Sto vise dzamija, crkvi, spomenika na sehide, poginule, ranjene, namucene, NEK SE MRZNJA ODRZAVA U SRCIMA NARODA BIH I CUVA LOPOVIJU NA VLASTI OD POBUNE... Gdje se nalazi ta Općine Osman Gazi, ili smo to vec morali nauciti, u Iranu, Iraku, Avganistanu ili Turskoj... Hocete u Europu... Bit ce prije da neki zarko zele da vode BiH u Aziju...
Strano ulaganje, ha!? J... nas se, prosperitet stize. Danas cesma, sutra spomen ploca...