Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko znam taj regionalni put je napravljen još za vrijeme TITA a vi ste samo mjestimično popravljali put gdje ste ga vi i uništili za vrijeme izgradnje što bi ovi rekli \"Pet ce\" hahhahahha
ovo put.mamnekomisli da smo mi i ludi i coravi. bolji je šumski put nego ovaj
Ja jesam ćorav, i nosim naočale, ali ipak još dobro mogu vidjeti da ono što nam je \"izgrađeno\" za 12 miliona KM ne vrijedi ni pišljive bobe. Bolji je bio onaj stari lokalni put visoko-kakanj, a M17 je bio autoput u odnosu na ovo što su sad napravili. Svakih 10 m su rupe, krivine kao što ovaj reče sliče onima u Boliviji, a što je najgore nema nikakvog pravca - konstantno su uspinje i silazi. Očito je namjera bila da se taj put ne koristi nizašta drugo osim za bicikla i skutere, da bi što više naroda plaćalo vaš i naš \"Pet ce\".
na trenutak pomislih da mi se učinilo ono \"pet ce\"...
hahhaa, \"koridor Pet ce\" hahahhaha
Nije tacno.Ta je saobracajnica starija od mene ( op.a. 30 godina :) ). Vjerovatno su mislili na relaciju Kakanj-Zenica (Drivusa).
Pet ce hahahahahhahahahahah oj Mladicu kloniraj se molim te
alternativa sa previse rupa i opasnih suzenja bolji su putevi smrti u boliviji
Koridor \"Pet ce\"? Pa vi ste katastrofalni
da li bas tako stoji u njihovom saopcenju????