Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba smijeniti ministra koji nepravilno parkira auto.Ne treba smijeniti ministra koji vozi pijan i skrivi saobraćajnu nezgodu.Ne treba smijenti ministra boraca koji zaposli bez konkursa suprugu i ostalu bližu i daljnju rodbinuZato jer je ovo DRŽAVA ZA ČOVJEKA!!!
gluupi Zlaja napravio urnebes u Federaciji postavljanjem poturica Lojavog i Budimira i sada ne zna kako da ih se rijesi i da se ispetlja iz vlastitih gluposti ... e moj Zlaja, nisi ti za politicara, preslaba ti je logika pa mi vise licis na Muju iz viceva nego na europskog politicara !
Naravno,ali da li si upoznat da se smijenjuje komplet Vlada FBIH dakle i neradnici iz SDP-a na čelu sa Nerminom Nikšićem
Sveznalice, Anu Trišić Babić Lagumđija je naslijedio od SDA - SBIH ministra Jevreja - Hrvata - Bošnjaka Svena Alkalaja. Znam de bolesniku kao što si ti to mnogo ne znači ali za one koji to nisu znali.
Pa Lagumdzija DADE ZA LOVU dodiku i covicu SVE STO ZAHTJEVAJU, i genocidnu tvorevinu i treci entitet ! A TI BOSNJO SPAVAJ i SUTI, lagumdzija vec vise od godinu dana intenzivno radi na rusenju drzave a ti samo CEKAJ Bosnjace da te genocidas dodik sa covicem poturenim hrvatom OPET KOLJE ! NISTA Bosnjak iz proslosti NIJE SHVATIO NI NAUCIO, i idite i SVALERISITE SA GENOCIDASICAMA SRPKINJAMA, cim vam neka genocidasica da neki kompliment vi padate u nesvijest, HAJVANI ! Nema genocidasa i genocidasice koji SU LJUDI, ZAPAMTI ! Imate lagumdziju i covica za primjer !
Kebo je zbog ovoga i vrbovan da i on zabije nozu leda stranci koja ga je digla na noge,kojot jedan...
OVO JE PUKA ISTINA, Ana Trisic - Babic je ko prvo prodavala i krijumcarila rezerve oruzja ARBIH-e i iz genocidne tvorevine i ta koja BLOKIRA svaki korak BIH-e u NATO SAVEZ! I KO JE POSTAVIO GENOCDASICU i PREDSTAVNICU SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA Anu Trisic - Babic ko Predjsednicu Tima za integraciju BIH-e u NATO ?! ZAR JE ONA - GENOCIDASIICA SRPKINJA BRANILA I ODBRANILA DRZAVU OD AGRESIJE I BARBARIJE SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE ?!? KOJI SU HAJVANI, IZDAJICE I NEPRIJATELJI BIH-e PRISTALI NA TU STRATEGISKU IZDAJU DRZAVE BIH-e? DANAS JE Generalni Sekretar NATO-a Rasmussen,u SARAJEVU i TREBA mu MALO objasniti STA RADI GENOCIDASICA Ana Trisic-Babic vec 3 Godine i ZASTO JE PLACENA ! Genocidasica ANA TRISIC - BABIC ( lagumdzijina zamjenica ko Ministra Vanjskih Poslova) ,JE JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA i RUSITELJA SUVERENE DRZAVE BIH-e ! Sirite informaciju !
SDA dok je bila nosijoc vlasti ispred Bosnjaka samo su mislili na licne interese i nisu vodili racuna o narodu koji ih postavi na vlast,ostavise na ulici radnicku klasu,odnosno boracko radnicku klasu.Kada su Bosnjaci u pitanju moze sve,zar je normalno da Bosnjake predstavlja SDP koji nikada nisu bili Bosnjaci.Zar je normalno da Scepan prestavlja Bosnjake,onda je mogao i Bulatovic.Narod nikada Bosnjacki nece halaliti stranci SDA sto nas prepustise ovim hijenama SDP I SBB-u....
Sve Vas treba smjeniti, sve nivoe vlasti jer se bavite samo koga treba skinuti, koga postaviti, kome izglasati povjerenje, a ne radite poslove za koje uzimate strašno visoke plaće. Treba Vam jedan Matija Gubec, i sve pobiti.
Smjena ministara iz jednog naroda koji dolaze iz jedne stranke, ministrima iz istog tog naroda iz druge stranke, nije predmet vitalnog nacionalnog interesa i tu SDA pokazuje da svoje fotelje pokušavaju svrstati u kategoriju vitalnog nacionalnog interesa.
Zar ti kriminalci i ratnio profiteri nisu smjenjeni? Sram da bude svakoga ko je svoj glas dao onim koji su unistili i unazadili ovu zemlju, a samim tim i našu budućnost!
Jasno je da se na ovakav način ruše sva upostavljena demokratska pravila koja vrijede u svijetu, da broj glasova u Parlamentu odlučuje o tome ko će biti izvršna vlast
Ovo je samo odgađanje neminovnog. Predstavnički dom potvrdio je ovu vladu i po Ustavu je može i smijeniti. Na osnovu prikupljenog broja u ovom domu jasno je da je odluka o smjeni Vlade, praktično, donesena! Nek ne odgadjaju vise
Nakon današnje sjednice Kolegija Predstavničkog doma Parlamenta FBiH u Sarajevu odlučeno je da se sjednica ovog doma održi 12. februara, a na njoj bi trebala biti razmatrana inicijativa za izglasavanje nepovjerenja sadašnjem sazivu Federalne vlade
Kebo je svojim gestom vjerovatno skinuo okova stranke iz koje je dolazio i blokada koje je SDA nametala u Federaciji zadnjih nekoliko mjeseci, tako da sam proces rekonstrukcije Vlade FBiH na ovaj način može ići puno brže