Komentari (533)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu mi na quratz njiha trojica maksimalno, al iskreno Bakir koliko toliko djeluje ozbiljno. Al ovaj kreten cetnicki ko iz nekog crtanog. Cirkuz !
Imali ti Fahre Galijadevica,jeli istina da je pobjego iz drzave?I prođe od tada 12 bajrama,a izdajnika Fahre ni na mapi.Kazu da ga je satro cibra negdje kod Hadzica.Tako ti je to,ko neigra za raju i zanemaruje taktiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom zatvoru.16.05.2018 Kriv je!!!@BOSNJACKIpreporod
Gospodin Bakir je naravno detaljno obrazložio gdji Merkel da puno voli Njemačku ali da više voli ipak našeg sultana Erdogana, kojem je njegov babo ostavio BiH u amanet i koji treba da održi svoj miting u Sarajevu, što znači da nema ništa od EU za BiH, sve dok to ne kaže naš Sultan, kojeg se poslije stotinjak i nešto godina u BiH ponovo više cijeni od sve Europe, ali i bosanske državnosti, koja nije uopće bitna u toj ljubavi.
Moj Bake ako te Fr. Merkel htjedne "ostaviti" tu da budes "kancelar"(Njemacka) -nemoj trebas Bosni nemoze bez tebe! Mars gubo!
Mislim da je tema bila 12 janjaca na livadi u Berlinu :)
EE nekada je Tile okupljao nesvrstane da raspravljaju o Njemackoj, i opasnosti koja moze da se izrodi iz Njemacke krize u vrijeme hladnog rata, izlazio pred gen. skupstinu UN-a a ovi ga docekivali stojeci i aplaudirajuci(reci ce fundamentalisti morali su), pa bolan dosao Nikita Hruscov na noge da se izvine, a zakljucak je pitali smo se i mi nesta u tom svijetu tada. A vidi ovo sada.Ove tri stuhe kao kur.. od ovce. Slikali se u Bundestagu.
Posto mu niko vise u Bosni ne vjeruje, poceo lafinu prodavat i sire. Jadan li si Bakire i svi oni koji te podrzavaju.
Valja gajiti prijateljstvo, pa nekad i poslušati prijatelja, pogotovo ako kupuje 1,6 milijardi maraka tvoje robe? Ko je preči za poslušat? Da nije haplotipa I1b i gotskih toponima kod bošnjaka, pitanje je da li bi ijedan Bošnjak danas hodao Bosnom. Šta je to spriječilo kršćansku Europu da ostavi ovdje muslimanske Bošnjake? HAPLOTIP I1b u Bosni, pa prazno, prazno, pa Nordijske zemlje... mali žuti šveđani iz Istočne Bosne, BESI
Izetbegović uoči sastanka s Merkel: BiH može naprijed kada ima prijatelje Ako je zaista ovo izjavio, Bake je zreo za vrtića LOL
Ne može naprijed uz vlast kakva je trenutno.. Krenuti će naprijed kad ti od Oktobra budeš van predsjedništva.
Lijep govor i obraćanje Merkelovoj. Često se pitaju , zašto se smatra da je SDA i Bakir I. Bosna i Hercegovina , valjda što se najviše trudi čovjek da ova zemlja krene naprijed.
Izmedju redova se moze iscitat da ga je ribala Merkelica za Erdogana.
SBB ❤
glup si
Bakir obeco Merkelovoj da ce joj pomoc u zaposljavanju 100.000 ljudi iz Bosne
ovaj ridjobradi umislio da je Trump (Tramp)
ovaj ridjobradi umislio da je Trump (Tramp)
ovaj ridjobradi umislio da je Trump (Tramp)