Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami turci!
E ovo je prava gospoda :(
Ja bi savjetovao ovim Vlasima da se p.oturce.Dobice svi po vrecu brasna.A i.kone normalno sacuvajte kao sto smi i mi b.alincad
bravo harise i bakire.. Bos.njaci su u Bosni gradjani 2 reda, a ima nas oko 53 % i 60 % zivorodjenih. Mjenjajmo stanje nabolje Bos.njaci !!!!
Fahroni nit zna beknut koji drugi jezik osim prokletijskog nit zna šta je Iftar.
Neka si se ti gospodine otisao iftarit u tursku!! Na koliko si ih se privalio ove godine??
Otisao Bakir kod Harisa da ga uputi kako ce nastavit unistavat drzavu, posto mu ponestaje metoda blokade, a Hare ima ogromno iskustvo u tome :)
Otišli izdajnici Bosne, potomci kvizlinga, svome otomanskom gazdi da traže milostinje, savjeta i da odaju poslušnost. Jedini kvislinzi koji nisu sankcionirani su bosanski poturčenjaci. Ali ko zna.
Anketa : ko je ovdej topdžija a ko furundžija sa slike:)
Sasvim normalna posjeta,mi nemamo nista zajednicko s T.urcima.U nama tece cista h.riscanska krv,mi imamo sakrivene i.kone na prasnjavim tavanima koje su nasi pradjedovi i.zdali za vrecu brasna.Nas i izvorni i.slam smatra i.zmetom od nacije.Od h.riscanina ne mozes napraviti i.slamistu i obrnuto.Mi nismo i.slamisti,mi smo kratko receno b.alijaci.Omrzeni u svijetu
ELHAMDULILAH!! Ramazan je najbolja šansa da insan uništi oholost i preveliku sujetu u sebi!! A Poslanik je davno rekao : \"muslimani su braća\".
Baš im je fino, nek tamo i ostanu
Svaka čast predsjedniče Izetbegoviću.
U izvjestaju je zaboravljeno napisati da je ovaj \"DIRLJIVI\" trenutak razgovora starih \" ahbaba\" propracen uz odgovarajucu muziku ! Glavna pjesma je bila \" CETRI KONJA DENBELA ...IDU PREKO....\" znate vec !
Neka fala Bogu,nek\' se i ove jadne Bosanske poturice bar necemu za trenutak obraduju uz Ramazanske dane.Lijepo je sjediti na Bosforu i hiftariti sa svojom bracom po duhu i po krvi ,bolje to nego ici u London i lomatati se po stadionima gledajuci svoje sportiste kako osvajaju medalje.
Svaka cast Hare i Bakire ,sto jace veze sa Turskom i drugim zemljama zaliva bogatim naftom ,tamo su potencijalni ulagaci u biznis,treba sto cesce ici i dogovarati poslove ,a ne ko zlaja samo ,,shoping\'\' sa svojom dragom da bude dobar suprug,havetinja prava
evo svrših od miline gledajući ove fotografije