Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastanak rivalnih mafija org
Gdje se sastaju u KPD zenica?
the bosses of the Five Families
hoce li Sebija biti na sastanku?
Tesko nama svama sve ista hov..
Ha ha ha ...Hoce Bakir da preuzme SBB dok nema Radojice da iskoristi guzvu
Šta li će Bake (capo di tutti capi) predložiti? Da zajedno brane kriminalce? Da su u pitanju montirani procesi? Da prekidaju koaliciju jer su kao ovi mafijaši? Da sve može ali Sebija ostaje direktorica? Pošteni ljudi (kojih je većina u ovim strankama) razyebite ove kriminalce i krenite u izgradnju normalne države!!!
sastanak dva narko Klana SDA i SBB
Kako spasiti Fahru da ne bi Bakir došao na red. Prevencija!
Suština je bila da se hapšenjem Radončića spriječi njegovo imenovanje mjesto Pizdića uz uslov da na sljedećim izborima neće biti protivkandidat SEBIJI ! Ebi je ŽENA NAUČILA DA U SVOJIM USPJESIMA NEMA PROTIVKANDIDATA. Ko rahmetli svekar. Samo njegove su ksoti poletile u nebo prije sudnjeg dana, takva je sudbina takvih kandidata !
Dok se veliki obracunavaju, mali poput Buce u Autocestama i dalje drzi Ensada Karica, svojtu od zene Aide, koja se nalazi u dokumentima investicionih fondova. SDP preko Ensada drzi ljude iz SDP i pokusava da prisili Novalica da zaposli jos jedno dijete, necaku svog profesora Pasica Mugdima. Ovaj mali idiot Buco se podvalio SDA i cak bio kandidat za premijera Kantona Sarajevo. Evo sta radi SDA. Svoje patriote i osnivace poput Alispahica suta, a govna poput Buce kuje u zvijezde i nudi stolice.
EVO SUŠTINE: Keljmendi je u Prištini optužen za ubistvo Delalića. U BiH ga čeka optužnica po 13 tačaka. NAravno BiH i Kosovo nemaju diplomatske odnose pa ni pravne obaveze izručenja svojih građana. Dakle, kriminalcu Fahrudinu Radončiću ODGOVARA da KEljmendi bude OSUĐEN ! A on je uhapšen pod optužbom da je prisiljavao svjedoka da ne optužuje KELJMENDIJA. ZAVRŠENA PRIČA ! Što se mene tiče. Očita montaža. http://neurope.eu/wp-content/uploads/2016/01/Sarajevo_04-1440x720.jpg
Ssd treba ubjediti partnrere da ga Scepo ne cinkari.
"Montiran proces".... Ali ko ga montira mozeli se to znati.Bakir.Dodik.Covic.....ko je taj sto montira procese .nerazumijem jesu to neki vanzemaljci pa oni su ti koji sami sbi smontiraju.....
I Fahro im narucuje pjesmu sa posvetom "Navrati ponekad"
SDA MAFIA!
Coza Nostra&Camorra..
Mala voli audi mala voli bmw mala voli dolare mala voli evre penje se na stolove voli separee nemoj biti siguran da mala voli tebe..