Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebeski narod na nebeskim aparatima.
Bakir ga poslao da se zaboravi na krizu. A sta ces sad bake treba ti nesto novo da zamaglis da tibse stranka raspada i da nemas vise vlast ni vladu ni vecinu u parlamentu
Kada ridjobradi lopov krepa bice nam svima bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ma neka optužnica, dajte nam da se igramo sa Srbijom
Kolko puta ti se treba ponoviti: daj to što imaš Pičkoustom, pa zajedno suze ronite, biće vam lakše
"Žao mi je što je Švicarska dozvolila da bude upletena od strane Srbije u ovako negativan splet okolnosti, " opet vas lazu...svajcarska je sama od sebe bez da su joj srbi rekli zadrzala nasera orica 14 dana u zatvoru!! oni su sami procenuli da je ipravno da se preispita zlocin nad gradonacelnikom srebrenice i o tome se radi pre svega...o gradonacelniku srebrenice kome su oci izvadene po brojnim dokazima!!znajuci da ako isporuce orica srbiji bi se na balkanu mogo desiti incident velike razmene svajcarci su jednostavno rekli ne zelimo biti razlog za tako nesto i izrucili nasera orica bih..da ovaj sajt laze se videlo po izjavama koji su preneli od vucica ( desetine na desetine mrtvih u podrinju umesto desetine i stotine mrtvih u podrinju kako je vucic rekao) vidljivo je da se sluzite albanskim metodama pogotovo sto se tice tih medijskih stvari ,diplomatskih stvari ,vrlo "pametno" se pokusava izigrati srbe,vrlo pokvareno ali dzabe,..vi i aljbanija corak srbija u EU jos malo
Mogli bi nas, za promjenu, svi prestati šikanirati
sto vise ne pocmu da zatvaraju prave zlocince...tebe i slicne tebi..vas iz vladajucih koalicija i stranaka sto bezobzirno kradete narod vec 20 godina..vas koji ubijate ovaj narod jos dok je ziv...al polako iz dana u dan..da bi vama bilo bolje.... Bakire..dok si za sehurom al iftarom..pomislis li ikad s cim se normalan narod iftari..koliko si sa svojim kolegama pokrao narodu iftara... jednom kad zapostis s korom hljeba i casom vodom..shvatices sta znaci biti pravi bosanac i hercegovac..musliman...jedan od naroda kojeg ste pokrali...samo jednom !!!
Rekao sam ja da ce nasa Kolindica to srediti ;). Naseru, uzivaj u svojoj Bosni i ne daj se isprovicirati vise. I kani se Alpa, u buduce! mozes u planine i u Bosni. :)
A kakav je to diplomatski izraz "Sikanirati"... Prije neki seoski zargon malog sibicara jer ovo nema niti u jednom rijecniku. Zivjeli Sttrumpfovi !!!!
Izetbegovicu poruka za tebe: Srpska zauvek Bosna dok mora a ti znas dobro sta to znaci
To ti znaci Srpska ce postojat dok ne kaze Amerika ili Bosnjaku ne pukne film (mada iskreno vece sanse za ovo prvo). Ali kako god bilo smanjivat ce joj se ovlasti i ostat ce neispunjena cetnicka zelja, nikad docekana
https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U
A ni ti.
I da se ti povuces iz politike i da pustis kompetentne ljude da vode ovu zemlju
ma BAKIRE SAMO RADI KAKO JE I ALIJA A.R. radio bit ces dobar
Pozdrav za one koji su govorili da niko nista ne radi da pomogne Naseru...posebno Bakiru Hadjiomerovicu I naruciocima onog njegovog teksta
Atomac bilo juce u avazu lafo sa njegove fb stranice ali kad se procita vidi se koje piso
Eno na Ciglanama se prodaju aparati 2 za 1...
Moj Bakire, da je tebi poginulo preko 20 hiljada četnika iz BiH, i ko zna koliko četnika iz ostatka svijeta, da si potrošio milijarde maraka, a da si izgubio rat, i ti bi bar šikanirao one koji su te porazili!
Bolje da je taj tvoj kabinet i 11 aktivnosti poduze da se zastite gradjani od lopova, ubica, trkaca itd itd...kako u SA tako i u BiH....al jok, jedan covjek vazniji od gradjana Bosne i Hercegovine....supcino.
SBB papak ja sam svoj doprinos dao za jednu jedinu BiH...jes ti? I nisam nista rekao protiv Orica, nego ti babe Bakira....glupane debilski.
Ma ti me, IZETBEGOVIĆU, više sto puta šikaniraš od Srbije......Ona daleko.