Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj jarane Sulejmane jel\' ti zao Banjaluke?
Suzo babina, nemoj plakat Napisat ce babo tebi bajku/uspavanku (ID-IV) za laku noc
Jesi uracnuno genocide koji ce se nad vama jos raditi?!
ej ljud pogledajte ovo..nesto predivno...OBAVEZNO DO KRAJA http://www.youtube.com/watch ?v=NOcm6tMZI3E
U BiH živi više od milion Srbijanaca, u Srbiji više od 300.000 Bošnjaka. ZA 15 GODINA CE BITI... U BiH živi više od 300 000 Srbijanaca, u Srbiji više od milion Bošnjaka. 70% bosnjaka u srbiji imaji manje od 20 godina..... 70% srbijanaca u bosnu imaju vise od 50 godina....
\"BiH ima najveću robnu razmjenu sa Srbijom. U BiH živi više od milion Srba, u Srbiji više od 300.000 Bošnjaka. vredni su te 300 000 Bosnjaka u sandzaku nego 1 milion srba u bosnu.. odpad su ove srbe...
ma ljudi samo bez-veze mlatimo praznu slamu dok bakir, zlaja, dodik i ostala bratija stavljaju lovu o kojoj vecina nas samo moze sanjati. i tako ce biti sve dok ameri i eu tako bude odgovaralo- a kada im to vise ne bude odgovaralo uci cemo u \'\'famoznu\'\' eu, pa onda brate ni rakiju u vlastitom kazanu od vlastite sljive ili grozdja necemo moci ispeci, ni razanj ( janje ili prase-svejedno je) necemo moci okrenuti.
Momak, g.l.u.p si! Neda mi se objasnjavati zasto, svakako nebi skonto! Zdrao
suradnja sa RS-om i Hercegbosnom je usponu
Naši Srbi su Srbijanci isto kao što su Sandžaklije Bosanci. to jeste nisu. Vjera i nacija nisu isto Bakire.
bih će bit građanska kad na onoj stvari nokat nikne.u ratu sam bio spreman se posvađat žestoko braneći građansku bih.pošto je dug put od dupeta do glave, malo mi se razbistrilo a sad mislim svojom glavom a ne kako mi tv servira.jel treba bih da se raspadne pa da žalimo kad vidimo da smo naguženi.zato pod hitno obustaviti preglasavanje i pustiti svaki narod da sam bira svoje predstavnike.ovo pišem iz ljubavi prema državi.
tajpi Komšu sa sve Sabinetom i Zlajoglouom zašto je to tako,ako vec sam ne kontaš !
ijao,baš me čudi što niko nece sa islamdžijama?!
Sta me intersuje Dzamrahija imamo mi Drzavu Srbsku i Herceg -Bosnu sa njima cemo da saradujemo
U YU svi Srbi u jednoj drzavi. Poslije separatisticke politike \"susjeda\" Srbi podjeljeni na minimalno 5 drzava: Srbija, BiH, Crna Gora, Hrvatska i \"Kosovo\". Za vrijeme YU Srbi svagdje konstitutivni narod. Danas samo u Srbiji i BiH, a na ostalim mjestima gradjani drugog reda. Ne mislis valjda da vecina Srba zeli da saradjuje sa takvim susjedima, separatistima?!