Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razgovaraš o podjeli 20+ godina, reptilu žutokljuni.
razgovaraj sa svojim kolegama da se maknete sa politicke scene mislim da je krajnje vrijeme
Koji smrad od covjeka.
Alija BAkir i Sebija (ABS) su spremni i žrtvati sebe da bi sačuvali mir ! ALija je poznat po tome, Bakir je rat proveo u državnom Trezoru a Sebija u Turskoj kod Erdogana !
PA majmuncino jedna znas li ti sta je duznost presjednika drzave,da ostvruje kontakte sa stranim duznosnicima i razgovara o ekonomiji .To je jedan od zadataka jednog predsjednika,procitaj Titinu biografiju pa ces da vidis sta je covjek poslovnih dogovora i kredita ugovorio sa strancima.A vi mislite da je vas posao da nervirate narod od jutra do sutra.Sta mislis majmuncino do kad cemo te trpjeti.
Muči jado...
Razgovaraj sa Sebijom
Sta mislis da razgovaras sa 100 000 onih koji cekaju obecano zaposlenje?
nema vise vremena za bilo sta..
a možeš li zamisliti da vas trojica,četvorica date ostavke zbog loših rezultata vašeg rada???da kažeš ništa nismo napravili i prepuštamo nekom drugom da pokuša... možda i tvojim potomcima bude bolje...ljudi u realnom sektoru kao i oni na zapadu se mjere samo po tome koliko mogu ,znaju i vrijede..
Super. Kad i gdje da se nadjemo gospon Izetbegovicu da se ispricamo malo.
ma daj lazes .. nemoguce
Sve cete rijesiti razgovorom ali u k.rcu. Nista ne znate osim razgovora (na nivou neandertalaca), samo da izmedu sebe podjelite talove i intrese a na bolje vam sigurno ne odgovara bagro lopovska...
kad si spreman razgovarati,što mene odbijaš kad sam se javljao sekretarici i ostavljao broj.ja mislim da zaslužujem mnoge stvari da rješim.ja sam se borio za državu b i h ,više nego mnogi generali.ali ako mi nerješiš ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
https://youtu.be/eeQH4S46ZgY fala žuti , svaka ti dala :)))
"Mislim da su tu tvrdi stavovi od HDZ, ali i od SDA U Mostaru. Bošnjaci su izgubili neke pozicije kroz nametanja, šest općina, od toga su bile tri predominantno bošnjačke i ne mogu da se odreknu te pozicije koja je poništena, a koja je bila zagarantovana Dejtonskim sporazumom, tako da nisam optimista", navodi. ------------------- gle, gle.... a kad Dodik kaze kako su razne "pozicije" za RS zagarantovane Dejtonom izgubljene od medjunarodnog predstavnika,..onda on mlati praznu slamu i "djikanise"
https://www.youtube.com/watch?v=CoNgUDKuoxg
Baka, nesto si mi blijed, ko da si zuticu fasovo?