Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neću u osobi već o sistemu koji stvoren pod njegovom vlašću i čitavih klanova političkih "mesoždera" oko njega uključujući i njegovu ženu Sebiju. Naime, pripadnik Armije, dobrovoljac teško je obolio od covid19 prije 8-9 mjeseci, prošao infektivnu i intenzivnu da bi na kraju završio na hematologiji zbog navodnog raka krvi, leukemije i šta već. Dali mu 6 terapija u ciklusima - i ništa, izgubio 50 kg.
Otpisali ga. Da bi se konačno pokazalo da nije imao ni rak krvi niti leukemiju već je organizam napadnut virusom prenešnim transfuzijom krvi koju je do bio na infektivnoj klinici. I šta sad ? Ponovo ga otpisali jer lijek nemaju na klinici. To je sistem koji je stvorio ovaj čovjek i njegova žena Sebija. Nepotizam, nestručnost amaterizam i jedno opće rasulo na svim poljima.
Da tuga bude veća virus je otkrio ljekar koji nikakve veze s KCUS-om nema niti tamo radi - čisti trenutak pronicljivosti i iskustva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja od ovog lika još nikad nisam čuo da je pričao o ekonomiji ili nekim građanskim problemima. Uvijek isto, neki imaginarni neprijatelji s kojim je vidi čuda stalno u vlasti.
ne seri
Jedna vreca za mog bookira
pa trci bolan po dijaspori... daj ljudima paketice vrijedne 50KM... da glasaju za tebe
Aha, aha..znači, da glasaju za njega ovi što su zbog njega i otišli vani? Bakirova drskost, neiteligencija i bezobrazluk u punom sjaju, kao i uvijek.
Bakireeeeeee .....jesen stize dunjo moja ...... hahahahahaha .....:)
Neče ni moždani ni srćani da ga opali da dahnemo dušom malo
Skloni se ti sa političke scene i biće mo ko NATO odmah
Bakire Dodik radi pametniji posao od tebe. I ti bi se puno više trebao okrenuti Zapadu. Makar probati pa ako upali, upali.
Dijaspora ti je bitna kad su izbori....a trebalo bi ionako onemoguciti glasanje svakome tko nema stalnu adresu prebivalista u bih
Ojacaj BiH, hanumu zaruku i idite kod kuma u Turkiye da se nikad ne vratite..
.taj neko sad nakon 25 godina otisao u 3 posjete u dijasporu da im objasni da moraju glasati za njega. A mogli su to uraditi u BiH, samo nisu imali sta da jedu dok Jasmina i Sebija nose haljine od hiljada eura...e jadni smo mi s tobom....
Neko ko je rastjerao Bosnjake, Sarajlije takodjer. Neko cija zena Crnogorka bez diplome vlada zdravstvom. Neko ko je vrece zlata od svog naroda otudjio. Neko ko se kumi sa Turskom i narodu predstavlja Tursku kao prijatelja a Turcima nismo uopce vazni, neko ko je rasterao intelektualce iz SDA i doveo cakijase i probleme iz Sarajevske mahale, neko ko 25 godina pravi talove sa Dodikom i ulizgava se Covicu da mu ne bi Sebija bila osudjena za falsifikovanje dokumenata..
Bio na gey paradi u Istambulu i nece da prizna vidi mu cefa primi me primi me ........
Komorat Bakir opet ima nešto reći. Je li dobio dozvolu od Sinanam, predsjednika sidnikata rudara Kreke?
Pa ojacaj vojsku, daj ljudima bolje uslove rada i plate a ne da kukaju po internetu