Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake,ne pravi se englez,od tog puta nema fajde,zaputi se ti Erdoganu i donesi 200 miliona za penzije, .................. :))
bas levatsko razmisljanje. da ih pustimo da se zaduzuju nama i za penzije dok se oni bogate. a gomilaju javni dug. i kad padnemo kao grcka, momci se ispale, a mi ostanemo. i nemoj misliti da ce evropa brinuti kao za grckom
@brko. baš levatsko razmišljanje.Jedini naš spas je da se rješimo MMF, jer nas on gura u dužničko ropstvo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kirba poselami Dela Trotera i poduci ga svojim muckama,tu si najbolji..
Pa ode na audiciju za nove epizode prolazi Kirbe 100%
Čiča Žarkec pušioničar.
bake da englishman, cuj....
Znaci nece biti nista ni od britanske rezolucije o Srebrenici. Ako bude isao stopama svoga babe, a ici ce jer sjeme ne pada daleko od stabla, on ce dogovoriti da Srbima pripada 49% rezolucije o Srebrenici.
I ode i david helač....gdje ovaj uđe tu nema napretka.
da li neko zna, govori li bakir engleski?
Što bi rek'o Taletov babo: "Bakire sine, magare moje drago. Ne može igrač naigrati koliko mu svirač može nasvirati." Samo se trebaš zapitati ko je u ovoj tvojoj priči svirač,a ko igrač. Bojim se da te vodaju po Evropi k'o seosku mladu,a tvoje političke sposobnosti su na nivou mindera i kahve.
Nemoj se molim te susretati ni sa kim, samo nas brukaš.
Efendija uzoriti, Hafiz svekoliki, Beg sarajevski i svjetski prvak u ramazanskom postu Izetbegović se u ponedjeljak u Londonu susreće sa vitezom od trostruke katil-mačke Cameronom.
Sve mu reci, Bakire!
Nikada vece djubre nije bilo na celu BiH.
Napred Beze, neka skorojevici puknu od muke
Aaaa
i to još na prazan stomak! nadam se da nije otišao danas da ubere par dnevnica
Naucio da zivi od dzabnih para.Moj srbine Bakire nije rat pa da donacije klepate kosto te tata naucio.
Srbima je tata :)
Otkuda Izetbegovic Srbima tata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakir dobio ulogu u novoj sezoni Only fools and horses..