Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake,jel se moglo šta dogovorit za ahbaba mesara?
Svaka cast Aliji treba mu dizat spomenike svaki kilometar.. Al dokat ce mo i tebe vise gledat,kad ces u zatvor vise??\' ZASLUZIO SI VISE OD IKOGA!!
Pametnije bi mu bilo da se sretne sa Šahinpašićem-Šajom u Ustikolini, mogli bi kao nekad u stara vremena kad su švercovali oružje (marka metak, kalaš 1500 mara) sada da švercuju luk, vrganj i lisičarku za Čačak. To je za Izetbegovića prikladnije zanimanje nego ovo trenutno, jer njegov koeficijet inteligencije je na nivou ptice vrabca. Kao političar ugrožava vitalne intere svih naroda BiH, a pogotovo Bošnjačke !!!
poselamte se usput jer valja ti u zatvor
NAROD ZNA! SAYONARA SDA!
Baki, Hoće li biti šta od onih opranih para? Ima li procenta meni?
Bakire, najveci dusmane napacenog naroda. Dok ti uzivas u svojoj fotelji, stotine hiljada bosnjaka je gladno. Ovo nije drzava, zbog koje sam ja izgubio najmilije. Stao sam na stranu SDA, kad su zakuhali cijelu situaciju, i ti i tvoj otac. Gledaj me gdje sam sada :(
Koji je lopov ovaj Bakir. Pogledajte samo tu facu... Kako je on izvarao ovaj narod :8