Komentari (562)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najebali smo budes li nas ti vodio i dalje
@majorgavrilovic ..srbima ustase i islamisti spremaju novo klanje i srbi moraju sto prije da ojacaju svoje odbarnbene snage....pogledajte bilo kog bosnjaka na tv i u njegovim ocima cete vidjeti krv i mrznju....ustase stoje po strani i mudro cute....ustase ce se prikloniti jacem....
@DexterTZ@Prijedor je za Tuzlu prije rata bio metropola hem financijski deset puta jači ali sad je obična rupa ali Bošnjaci su opet izgradili svoju sredinu u kojoj žive tako da su nam naši bivši prijatelji sada sluge za nadnice
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
nama treba lider,covjek koji se zna obratit svome narodu,ovaj se nemoze sebi obratit,odlazi vise ucini nam uslugu
svaka cast na komentaru... Nas najveci problem je sto nemamo lidera, Bake je obicna pussy bez strategije, vizije i postenja...
..srbima ustase i islamisti spremaju novo klanje i srbi moraju sto prije da ojacaju svoje odbarnbene snage....pogledajte bilo kog bosnjaka na tv i u njegovim ocima cete vidjeti krv i mrznju....ustase stoje po strani i mudro cute....ustase ce se prikloniti jacem....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovih dana Srbi se hvale da je "Republika srpska" jedina srpska pobjeda od 1918. godine. Na nesreću (R)BiH, to je tačno, s obzirom da je Alija Izetbegović bio Srbin.
Imamo Oca Izetbegovića i imali smo genocid. NA pitanje da li ga pače savjest, babo mudro odgovori: A šta sam ja tu mogao uradit ??? Pa ako se ne može uradit ništa onda će se genocid naravno ponoviti a SIN mu izgleda kao najbolji kandidat za ponavljanje ! Ne mislim ono u školi jer je BAkir bio solidan PONAVLJAČ, nego na učenje iz one psolovice: Ko ne uči iz istorije osuđen je da je ponavlja !
TREBALO BI TO ISPITATI
ublehaši. istorija se ponavlja i ponovice se. istorijski dokazano.hahahh ježim se a onda mi se povrača od kurvanjski isilovanih i dronjavih floskula (ubleha -rekli bi BOSANCI) 1.'da nam se ne ponovi'..... 2.'šta nam je ovo trebalo'.... 3.'griješili su svi na obe strane'. MA MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosnjacima ne treba vodza PAPUCAR,odnosno bosancima,nego pravi lider koji zna gdje vodi svoj narod,drzavu. Ti smradu vrati donacije i idi iz zemlje KLEPTOMANU
Evo je bake ponavlja se. OS marsira uz mars na drinu a ti ni mukajet. S tobom takvim kuku nama.
Ravaku o postenju, vojnik o skracenju u bosnjo o genocidu.
Ljudi moji nisu nama krivi ni Kakir a ni Baja Mile...mi smo sami sebi krivi.Treba im hebat onu sto ih je okotila i skinuti smradove s vlasti i dovesti na vlast pametnu i pismenu omladinu,toliko pametne i obrazovane djece koju boli tuki kako se ko zove i kad se klanja a kad je misa ili slava.Djecu koja su naucila vani da DOBRA EKONOMIJA cini dobru drzavu-drzavom a ne religija i suplja prica na celu sa kvazi politicari ma i seoskim varalicama...
Slusaj ta djeca nisu luda, bolje im je zbrisati negdje vani nego imati za oporbu SDA, ili HDZ jer bi bilo toliko podmecanja da ne izdrzali ni heftu.
Sudovi su rekli svoje, svijet zna istinu, nije dovoljno što svaki dan čitamo i slušamo na ovu temu stotine strana i minuta, nego sad evo i Bakir kao nešto potencira, da se biva ne zaboravi... Ovo je korištenje Dodikove formule homogeniziranja oko sebe, kao kulta ličnosti, s nastavkom politike ksenofobije i straha od onih drugih.Dosta je više zastrašivanja naroda ratom i politikom tenzija.Ima li kraja ovom prepucavanju, ma da je i predizborna, ono, previše je.
Tvoj babo je potpisao rs uprkos tom genocidu
El Bake mojne zalopojke, pokazi i ti zube, vidis da nikog nije briga za genocid, ni svijet ni srbe, tako da ojacaj stranku i pametnim potezima zahebi sve.
Je3em ti scer
Još nisam čuo da Srbi mrze lošeg Bošnjaka! njima su dobri Bošnjaci,Galijaševici, Kusturice, itd. Na njihovu srecu ima još onih koji im pušu pod rep, doduše, bezvrijedna je to sorta 'ljudi' i na njih niko ozbiljan ne računa, osim kad je potrebno lopatati.
a to biva ozbiljan svijet puse Bakiru?
da je bilo pameti, u ovih 20 godina smo mogli tako ekonomski prosperirati i onda samo da kupimo i milorada doika i sds i snsd, onako djuture. Ali ne, sitnosopstevnicki interesi su nadvladali i sad imamo ovo njesra od korumpirane mafijaske sda tvorevine.
ne kiti se Kakire tudjim perjem. hvala našim glumcima što nas podsjecaju na masakr koji smo prezivjeli i čuvaju stvari od zaborava. hvala vam sto nas podsjecate ko su nam dozivotni neprijatelji.