Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedostaje najveci efendija/biznismen Osman Dzogic muftija Slovenski. Sta je sa njim?
TO TI SAMO MISLIS SARAJKO, KCERI MRTVOG SERBINA. IZETBEGOVICEVO VRIJEME TEK DOLAZI !
mogao javno primiti i svoje i cacine mu sefove iz Beograda.
gdje su vam bradice
Imami po evropskom savu.
-Sace te cuti kad Junior Izetb Kremira Kravu u Zirafu ,da ona pase u Evropi i Svijetu a on ce da je muze u Bosni...! ha haaaa
gledaj samo tu elitu,kao sa vasara da sku skupljeni... ne bi me cudilo da su se izuli ispred zgrade... ahahahhaah bosnje i elita!
I svi se poredali kao da su na pisoarima! Izetbegovicu je ovo krajnji domet u karijeri!
dajgle b*ande izdajničke jesu se poredali
Zelio bih znati dali su imami prenjeli Izetbegovicu da je dijaspora glasala za SDP .
baš bitna stvar
EVO BALJE MALO POŠTO VAM VAŠI NE PRENOSE PA DA ZNATE ŠTA SVIJET MISLI O VAMA UVijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda danas će biti održana najavljena tematska debata o izgradnji institucija u procesu izgradnje mira. Budući da će debatu voditi veleposlanik naše zemlje u UN-u Ivan Barbalić, sudjelovanje na sjednici otkazali su mnogi visoki dužnosnici, među njima i visoka predstavnica Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost Catherine Ashton. Obrazloženje je da je izborom veleposlaničkog nivoa predsjedavanja napravljen diplomatski presedan, što je diplomatski šamar Bosni i Hercegovini.
Hrak-pljuc!
E BAS je uradio korisnu stvar za ovu zemlju, i za Bosnjake koji zive u njoj...