Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E,ovo je sastanak na visokom nivou, nema sta. Dok Dodik ugoscava ambasadore iz 21 zemlje. Malo pomalo
@cccc, ostace vam 24%?! pa sto onda, zar vam vise i pripada....zinila guza za tudjim teritorijom? e da ga je jos i osvojiti, ali ne zeli se MZ boriti za vasu guzicu, to vam vec treba odavno biti jasno. zato ako nista, barem od tih 24% napravite \"novu Kaliforniju\"...bi vi, ali nece to samo od sebe, kako bi vam ipak \"bilo lakse\". Zato oaknite se prostora na kojem zivi vecinski drugi narodi, a ako vam je do normalnog zivota, stvorite ga na podrucju u kojem se vecina. Tesko da ce druga dva naroda (a i cijela Evropa) okrecati glavu od vas.
Mladunce sjelo u predsjednicku fotelju eeeeeeee moji Bosnjani jos nisu shvatili koliki je izdajnik naroda i grobar drzave BiH bio njegov otac koji je svojim potpisom ugasio Republiku Bosnu i Hercegovinu i njen Ustav a legalizovao RS te Bosnjacki narod razbio na 10 Kantona osiromasio i opljackao zajedno sa svojim ahbabima. Sad je doslo mladunce i mozemo ocekivati 3 entitet i ostace nam na 24% drzave mini begovat u kojem ce njihove familije da rahatluce a narod ce da gladuje i ceka bolja vremena.
ON NA SRPSKOM NA OCEVOM JEZIKU A DIPLOMATA NA ENGLESKOM!
Which language did you use, Mr President?