Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ERDOGAN: "Turska ili Osmansko carstvo su svoju braču Bošnjake u davnoj prošlosti predali neprijatelju bez ikakve zaštite Austorugarskoj! To sebi nikad nismo i nečemo moč halalit,ali onda je ponovo zlo došlo po Bošnjake i opet smo na tom ispitu pali nismo uspjeli da ih zaštitimo! Sad se kunem velikim Allahom da kad bi iko na bilo kakav način dirnuo Bošnajke imao bi protiv sebe sto miliona Turaka!!! Zato se nemojte čudit kad Turski ratni brod uplovi u Neum jer to je naš znak i podrška suverenitetu BiH!"
Jeste,i godisnje uloze jedno 50 puta vise novca u privredu susjedne nam Srbije,nego u nasu,ti nasi veliki prijatelji. Nemoj da me Erdogan brani svega ti,i za njega glasaju ruralci,primitivne seljacine koji su u vecine u Turskoj. Polako fanatik pokusava da istisne Kemala Ataturka iz Ustava( Ataturk u prijevodu znaci otac Turske),koji je Tursku spasio od potpunog raspada,sloma,u 1 svjetskom ratu(dok se Sultan kao i Bakir sto bi sakrio sa sve blagom u Istambulu),Mustafa Kemal osnovao vladu u Ankari(zato je Ankara glavni grad i danas),ali Erdogan hoce da napravi islamsku drzavu,da na kraju zavrse i budu izolovani poput Afganistana.Gura finansijski godinama Bakira i kriminalnu SDA,toliko nam je prijatelj.
Ulaganjem u Srbiju,Turska osvaja Ekonomiju Srbije,i njom može upravljati...Kako ti to nije jasno??? Primjer,Heidelberg Cement kupio Cementaru u Kaknju,sad ljudi rade za 300 KM mjesečno,a cement leti na sve strane.... Izraelci su ti čudo drug,80% ih studira Ekonomiju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...........pravo ste postali dosadni sa tom turskom.......ako se ne piše o turkoj, tu je jocker dodik ............ stvarno pase................
Turska je naj aktivnija
Bake da ima obraza ne bi ni otisao u Potocare jer je njegov babuka kriv za ovu tragediju.
dobro je da nije opet primio kur.ca a trebao bi kakvog nigerijskog ovaj put
Crknite komunjare, crknite faharaonovi dileri
I sta kaze ambasador? Kad stize slijedeca isporuka coko lipsa?
Kad se sav tutku rasproda, vazda je tako bilo...
Od oktobra Bake u tvorza, salje ga buduci predsjednik jedinstvene BIH gazija Sefer Halilovic.
gazija koji radi za kontraobavjestajnu sluzbu srbije zajeno sa fahrom, pod kodnim imenom Sefer Halilovic = BORIS ??? GAZIJA ??? Eee dje ti je pamet bola, dje ti je pamet.
E ljepote poslije oktobra kad ovaj riđobradi se nebude više pojavljivao po medijima jer ga neće bit nigdje, SEFER se kandiduje smradu riđobradi!
Koji ublehas, braco mila.
A STA SU TO AKREDITIVNA PISMA
Nadam se da mu je rekao da se Radmanovic prepao truskih brodova... Da apsurd bude jos veci jed od brodova nosi ime od Dodikovog "pravog" dede...
iskoristila bi ovu priliku da pozdravim tetku,jetrvu i zaovu <3
šta je pisalo u pismima, jesu pohvalili njegov stajling ? XD