Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti da imaš muda blokirao bi rad dok se ne riješi pitanje jezika u Srebrenici
To pitanje oko jezika nikad nije smjelo biti postavljeno. Nema potrebe da se sve blokira zbog problema koji će se riješiti u mimohodu.
I onda bi ga mi optuzivali kako sve blokira i da je nacionalista. Nama nista ne valja, a i uostalom, blokada Predsjednistva bi bas "pogodila" predstavnike RS-a. Njima je blokada osnovna namjera!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaboli tebe Bake, sta god bude prvi ces preko grane, situiran si do kraja zivota, jel tako moj Bake moj lideru vrelo moje otrcanih politickih fraza sta bi mi bez tebe.
Ti si najveci neprijatelj ove zemlje.Meni nije krivo sto ti foliras polupismenu stoku koja glasa za tebe,krivo mi je sto zivim sa tako poganim narodom koji ti 26 godina daje priliku
Volimo te predsjedniče! Veliki čovjek i još veći političar, u svakom domenu je nadmašio oca.
@asturias007 Nego šta!
uh, jbt!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
papane spusti tu ruku mamu li ti lopovsku
naranđasti licemjeru jesi to malo kladionicarskih para od covica podijelio sa ivanicem
Mislim da je narod vise odrvenio na vas tako da, sta se god desava boli nas qurac...bar mene.
Šipu ga bake duše ti
Bakire krepaj..
Ko se nama javlja, da li ste Dodiku da udje u Vlast FBiH, sta je sljedece, Kanton Sarajevo, mozda da mu date koje ancelnicko mjestu u Sarajevu, da se vasa veza ucvrsti. Fahro se naravno slaze, jer ne smije nista reci, Covic bi se bas obradovao. SDA-SBB-HDZ prodavaci magle, sto nam i Seselja ne dovedete kada vam tako dobro ide rasprodaja.
Znamo mi da nije predsjednistvo u blokadi, ali znamo isto tako da je narod u blokadi i u govnima.
Bake je malo pospan halaite mu. Haj ti Bakire malo odspavaj pa nema veze biti ce sve dobro .Ne sikiraj se ti .
Halo ljudi sta Vam je pa hocete da Bakir skonta da je on pravi predsjednik i da je za sve odgovoran .Pa ako to skonta onda smo tek u problemu.Pazite sta govorite.
NAMJEŠTAJ VRHUNSKOG KVALITETA (IZVOZI SE ČAK I U AMERIKU I AUSTRALIJU): Pogledati na Internet lokaciji: www.inside.ba/home
@Danube Pravo da Vam kažem narodi su mnogo više izmiješani nego što to bilo ko od nas može i zamisliti. Ako Vi lično smatrate sebe slovenom u smislu da od toga izvučete koristi, pokušajte potražiti nekoga ko ima slična samouvijrenja. A kad je riječ o lipovom drvetu, imamo mi to u Bosni i Hercegovini, ali nije nam u interesu da izvozimo samo sirovinu jer gotovi poroizvodi su nešto što mnogo više vrijedi za prodaju. Za sada još uvijek nismo potpuno zabranili izvoz sirovog drveta zbog korupcije.
ti da imaš muda blokirao bi rad dok se ne riješi pitanje jezika u Srebrenici
I onda bi ga mi optuzivali kako sve blokira i da je nacionalista. Nama nista ne valja, a i uostalom, blokada Predsjednistva bi bas "pogodila" predstavnike RS-a. Njima je blokada osnovna namjera!
molio bih vas da nas unazadite 18 god unazad. narod je narod,ima rekaro samare na leđima i al papke na nogama. jasite nas!!!!