Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neda se seljancura, koliko je jos SDA cobana na direktorskim pozicijama i niko ih ne dira
A ova stokaa od trojke eto da se kaze da su je smjenili pa da je dan prije a ne razmisjajuci da ce za te dane da ih kosta stotine hiljada km tuzbe, sudjenja i ostete, na kraju ce platiti gradjani
https://istraga.ba/nip-ovi-reformski-kadrovi-novi-direktor-komunalnog-preduzeca-rad-izdvojio-7000-km-da-sebi-kupi-i-phone-15-a-saradniku-samsung-galaxy/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konačno je došlo vrijeme da SDA prevarantica leti sa funkcije koju bez kriminalne SDA nikad ne bi ni dobila!
Što se bruka više, nije mi jasno šta hoće žena ako nema, diplomu, odakle joj karakter da se buni, samo u BiH može ovo, umjesto da krivično odgovara još se ona buni, o čemu ona i ko joj daje vjetar u leđa da, se ponaša ovako.Zapto ne pokaže je.enu diplomu imi sr povuče iz ovog cirkusa,a baška što je protivzakonito radila i pare braka, šta je ovo više s njom.
Tjerajte katila, sahranila je zdravstvo ovog grada i Federacije, sahranila je mnogo nasih gradjana u koroni, sjeme joj se zatrlo!!!
E majko moja kako ce tek sada Bakira bihuzuriti.
Izmedju borbe za fotelju i robije ona se opredjelila. Nemam povjerenja u pravosudni sistem izuzev njihovog sankcionisanja sitnih hrsuza .
Sto Dodika,Covica i ostale ne smijenite,vec samo Muslimani lopovi??? Ok mozda je ISTINA nema diplomu,ali nemaju mnogi Srbi,Hrvati njih niko ne dira???
Bgmi SDA kadar uglavnom bez diploma, jbga, možda i oni nemaju, bezbeli, ali naši su za. ebali sve, svjetske kriminalce, još ona str državljanin
a i ti stevanovicu uzimas dvadeset milja mjesecno.. nije to patriotizam.. a stalno pricas o njemu..
ova preko mrtvih gazi samo da ostane u fotelji
Jedva čekam sa se sližba zaštite na čelu sa lihvarom ćelavim rastjera..Od Skalonića pa do Muzurovića komunjare mrtve i ako njemu sad ide na ruku sto je sdp na celu, pa ona Mirela al je ta zla nanjela zastitarima samo da udje sto dublje u guzicu sefu..
Da su bogdo komunjare, bio je rahatluk, ovo je, SDA banda protiv kojih su se komunjare i borile
Idi Stevanovicu j Banjaluku pa tamo pokusaj smijeniti nekog Dodikovog kadra ,lahko je tu j Sarajevu Izetbegovicku smijeniti ,Sarajevo je centar ljudski i svih drugih prava ,Banjaluka je tamni vilajet.
Vodi je kući, neka te liječi
Ajde vise razrijesite je i neka drzavno odvjetnistvo pokrene krivicni postupak protiv nje.
Onaj ćelo Kodžak 'divna si' je jedini legitiman.
Napokon
Ovi izdajnička porodica stvarno nema ni trunke srama
Smijenite konacno i Sebiju i naravno nastavite praksu kao i prije Sebije i sa Sebijom imposle Sebije da narucujete oacijente za 6 mjeseci da nerade aparati da nema regeansa dok se ne desi katastrofa da neko belaj napravi na KCUS jer ove torture sa zdravstvom ljudima je preko glave jer ko god dodze usluga sve losija