Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopovčino...
Bakire, pa gdje ce ti dusa, zar ti nije dosta vise! ko "ciganka" si sram te bilo, samo pare pare, glasovi... Upamti, "mozes koliko hoces ali ne mozes dokle hoces"!
Jedino sto znam i sto svi moramo priznati je pobjeda DF-a i Emira Suljagica na predstojecim izborima !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozvat narod na bojkot izbora pa nek biraju dodika i incka srbi i onima kome odgovaraju entiteska drzavljanstva,slabi ste vi politicari bakire pustili ste Brcko cetnicima, sta ste uradili da se vrate protjerani bas na to podrucje?Tu se trebala i mora presjec genocidna svim demokraskim srestvima a vi navalili ili taj fahd gradit dzamiju dje ce dolazit 50 selefija na dzumu,nemate strategiju izgradnje Bosne pravite politiku na dnevnoj bazi nek je danas ovako a sutra cemo vidjet stace bit.
Nemam ja alternativu zato sto sam nemocan,nekazem ja daj sam Bakir kriv visej zlaja kriv ali Bakir je taj sto treba vodit racuna o Bih i bosnjacima,de ti men reci kakoj doslo do ovog o cemu Bakir prica? da ljudi nemogu glasat,Bakir ako nije mogo nista odlucit ili sprijecit treboj izvest narod na ulice da skine zlaju koji radi neustavne stvari i na kojima nije dobio izbore,nego je dobio izbore drzava za covjeka a on radi na drzavi za diktatoradodika i sebe i najvise za genocidistan dje ce ponove Brcko prepustit fasistima i genocidasima.
bakir se bori za nekoga osim za svoju guzicu ! oksimoron !
Alijin izrod!
Nece nama Erdoganova kucka govoriti sta da radimo.
Tako je predsjedniče Bošnjaka. Ljubim te guzove.
Ok,posteno,a tebe napokon strpati u zatvor!
Bakir..... zvani...topli zec..! Kako se je zadovoljio 23% Bosne a ono rest mu babo proda ...-k'o snokta u Deytonu, ko nije njegova imovina ....jadno je to ....smradovi (SDA)....!
Ovaj siguran da ce dobiti njihov glas .... da misli drugacije briga bi ga bilo dali mogu glasati.
Dovedi ih u Sarajevo da glasaju.Tako si doveo istočnu bosnu aman komplet u Sarajevo jer po statistikama nedavno objavljenim njih je 48%nepismenih pa njima samo možeš prodavati muda za bubrege,
Svaka cast za komentar !!! Ovo je postalo uzasno osjecati se kao manjina u svom gradu .
Jedino sto znam i sto svi moramo priznati je pobjeda DF-a i Emira Suljagica na predstojecim izborima !
ko o cemu kurva o postenju!
ala ga nađe!
Jedino sto znam i sto svi moramo priznati je pobjeda DF-a i Emira Suljagica na predstojecim izborima !