Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne Bakir ne Tihic ne i Terzic ako ima boljih a ima
ja se iskljucivo zalazem za bosnjake. boli me john hoceli to biti terzic ili bakir, znam da tihic otici mora ako sda ne zeli sudbinu tihica, a ona je na izborima vise nego crna. bosnjackom narodu je puna kapa slizavih politicara tipa tihic koji prave \"kompromise\" iskljucivo na stetu bosnjaka. ne zelimo medjunarodnu klempavu pudlicu na celu najvece stranke bosnjaka.
@nocna mora, svejedno terzic ili bakir, sve je bolje od tihica. sa tihicem sda ce nestati na sljedecim izborima. zato sdp i podrzava tihica jer znaju sa tihicem na celu sda, sdp je jedini konkurent sbih i nasa stanka. to ce biti jagma za sda glasace.
Mi Bosnjaci smo lud narod.Pa Adnan Terzic i Salih Krnjic su ucinili vise za SBK-ZSB nego sto je Bakir za jednu ulicu u Sarajevu i sada mu Refik Lendo daje podrsku,a koliko kosta ta podrska.Veoma dobro znam da se podrske dobro placaju.
Izborom Bakira za predsjednika SDA nece nista donijeti dobro BiH i bosnjackom narodu.To ce dati samo podstrek separatistima i drugim destruiktivim snagama u BiH da se BiH lakse i brze pocjepa ili cak da nestane sa mape.Taj kriminalac ce biti spreman da sve ucini pa cak ka potpise i stetne dogovore po BiH u cilju vlastitog interesa.A ti @ LLOYD budi miran i pametan.Zrtve koje smo dali za BiH i njihovo djelo je daleko vece i vrjednije od onog sto ti zagovaras i od onog sto i koga podrzavas.
aaaa, na sta spadose silni protivnici bakirove kandidature, od ranijih 70 sad imamo citavih sedam komentara u kontekstu - kriminalac, lopov... znaci dobro jeee...
Niko normalan nece glasati za Bakira, bez sumnje. U Adnanu ljudi vide promjene nabolje. Jos jedan Izetbegovic? Neka hvala!
Prvo Alija, pa sad Bakir a sutra Bakirov sin. Bosna i Hercegovina tj, kraljevina Izetbegovica. U svakom gradu najmanje po jedan okorijeli kriminalac koji ima firme i drzi sve u svojim rukama a njih cuva na vlasti. Dobar primjer imamo u istocnoj Bosni sa Sajom, najbolji jaran Izetbegovica srednjeg. Pa sta je ovo sa nasim narodom? Ima li uopste vise Bosanaca koji vole ovu zemlju? Zelite li da vam djeca zive normalno i da ih ucite pravim vrijednostima kao, rad, postenje i ucenje? Pa pola naroda nam je nepismeno zbog ovakvih kao on, jer samo tad mogu da vladaju. Narode Bosanki probudi se i skinite sa vlasti unutrasnjeg neprijatelja!
\"...sa bilo kakvim bih uredjenjem barem 45% bih teritorije za bosnjake...\" pa toliko i sada imamo u FEDERACIJI \"izbaciti srbe iz hrvatske koji su u bih..\" takodje i sve SANDZAKLIJE I SIPTARE iz Federacije I vratiti SRBE u Federaciju
a ako pobijedis budes li pravio \"kompromise\" kao tvoj babo ili klempavi spletkaros, nemoj zaboraviti izbori su ubrzo. korumpirane izbaciti iz stranke i hapsiti, nema vise nikakvog kompromisa, na srbijanska srrranjja odgovarati u stilu glava za oko, traziti u bilo kojoj soluciji i sa bilo kakvim bih uredjenjem barem 45% bih teritorije za bosnjake. postaviti stucne ljude, pozivati i iz dijaspore strucne ljude, izbaciti srbe iz hr u bih iz bih, povjeriti sva srpska drzavljanstva, usloviti zajednickom armijom zajednicki policiju ili vratiti abih ...
Bakire, ako ne pobijedis onog korumpiranog klempavog spletkarosa i mutavca, onda nisi nizasto.
Za sve imbecile koji razmisljaju ko ce pobjedit u sekti SDA. Zar ne vidite da se sektasi ne oglasavaju zbog podizanja optuznica protiv branitelja ove drzave? Kako ih nije stid, ni jedna jedina izjava, ko vise boli k.... za ovu sektu i ko ce da pobjedi?! Zbog njih nam se i desava ovo...FUJ gamad!!
Ovo je klasičan primjer koliko je slatka vlast i moć.Prije par dana g.izetbegović je nas posjetio i u drugom entitetu,gdje nije dolazio, pa sigurno 5-6 godina.Pa zašto dolaziš sada ? Naravno po glasove.