Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put uzivo 😂 do tada su se samo dopisivali?
On jadnik na ovoj slici radostan ko malo dijete, a Bake ga pisti niz miljacku. Žao mi ga
pa ovaj debilcic prima platu iz osa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom malo pokradenih glasova u BiH, pa sad hoće da mu dijaspora pomogne..
eto šta je SDA, hamelj do hamelja
Hahaha. Islamska drzava. Al Quaida. Bosnjaci glasaju za Islamsku drzavu u sred Evrope I onda se cude sto im Evropljani ne vjeruju.
Koje je ovo govno. Sa svima je zakuho Nije se okanio dok po direktivi Munire nije dobio zakon zbog kojeg Sve stalo pa sad bi da ga ponisti. Ljudi moi sklonite ga dok jos vise belaja nije napravio.
Kad umres, ti ne znas da si umro, znaju oni oko tebe i njima je tesko... Isto je i kad si glup!
Kada li ce ovaj covjek prestat lagat
Cuj podnaslova internet jurisnik,a klix takve gaji i uzgaja na ovom sajtu na veliko.Rasadnik ste mrznje i ovi su mala maca kakvih imate pacenika sto pisu svaki dan,a sama redakcija je leglo bolesnog olosa od novinara koji nemaju ni N od novinarstva.
Ko to lagi. Ima sličica i od prije. Svima je poznato njihovo poznanstvo samo Bake još to nezna. Bože koliko licemjeran čovjek može biti i tako javno da laže narod.
Ja, i? I šta sad? To su popularne Bakirove doskočice... ne zna se koja je popularnija...
otisao Bake maksuz svome botu na noge u Luksemburg
STO BI VELIKI AMERIČKI GENERAL PATTON REKAO:" Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde, idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac'.
Tužno je vidjeti na šta je Bakir spao - da mu glavni junoša bude polupismeni bot, koji radikalnim insinuacijama blati ljude okolo. Nekada je SDA vrvila intelektualcima, a danas...
Cudi me da je Bakir na N1 dosao....bolje da nije. Govornik 0, Ideje 0, Pitanja o korupciji 0 (pitao ga o ASIMu nece da odgovori nema sanse). Zalosno je ovo sve. Narod bi da zivi al trojka UBI.
pa tebe se i pita trezorašu... niko te i ne pita za njegova fjela, nego zašto si se slikao sa njim, kad su ti njegova djela 1000000% poznata....
Standardno - i šta sad i pitajte njega ne mene....
Hebo jedan drugome sestru