Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ove seljacke face. Za njega i slicne etnonacionaliste iz bratkih partija SDA kao SBB HDZ SNSD i SDS mogu glasati samo ljudi koji se poistovjecuju s njima. Dakle brkate zene i krezubi muskarci koji ma je bitnije da su kostitutivni nego siti.
@fantom slobode ja se izvinjavam ima glOOOvu kao Becki djecak. Nije seljoook nikako. Noorid znoode.
@BosnaUAmanet al si i ti umjereni cet nik
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Uz duzno postovanje, ovaj covjek mi je postao pravo naporan... nisam cuo bas nikakav konstruktivan prijedlog od njega sve ove godine, nego uvijek neko odugovlacenje - ako sam u krivu, ispricavam se. Dajte se vise jednom dogovorite i (do)pustite nam da zivimo i suradjujemo u miru kao ljudi, a ne da uvijek budemo u nekom nametnutom strahu od buducnosti koji ce nadvio nad BiH i sve nas kao tmurni politicki oblak. Prodje mi zivot cekajuci bolje sutra, a na kraju dobijemo jedno veliko nista. :(
Nisi u krivu, on živi od odugovlačenja, ponavljanja otrcanih fraza, glumljenja zabrinutosti... Sve u svemu, ništa konkretno. Naslijedio je u velikoj mjeri svoga oca, koji je otprilike imao istu političku strategiju. Do podne jedno, od podne drugo. U odnosu na političare iz susjedstva pravi amateri. Zato smo i tu gdje jesmo.
Što se tiče gospodina B.I. moram ponoviti svoj stav razumljiv ipak za ogromnu večinu Bošnjaka ali i građana Bosne i Hercegovine u cjelini. Ja nisam pristalica Bosne ( BiH) koju razgrađuje, razvaljuje, gura u ponor i mrak srednjeg vijeka, da bude razmljivije, uz podršku i instrukcije sa mindera, iz halki i od potomaka/nasljednika iz ''tabaćkog mesdžida''.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakir treba više posjećivati Dodika i na sve načine pokušavati napraviti "korektan" politički kompromis koji će povezati RS i BiH u pravom smislu. Rs je entitet u BiH i ona postoji, Srbi su elementarni sastav BiH, naravno uz Hrvate i Bošnjake, to je dokumentovano i prioritet je uspostava civiliziranog i jedinstvenog stava po pitanju cjelovite BiH.
oj, jadi moji....
veliko natezanje i igre pa ko popusti,Ivanic ne moze nista odluciti bez dodika zato ne znam ni zasto putuje,covic hoce treci entitet i nece ga dobiti nikad,zato se obracam vama Bosnjacima samo strpljenja jer znam da nije lako ali greske se sad ne smiju napraviti,mrzite Bakira koliko hocete ali on nas predstavlja i on trenutno ne popusta i to je dobro
ko je vidio da si ti nešto riješio ?
Vi ste problem sami od sebe. Niste u stanju nista da rjesite osim da lazete i pljackate vlastiti narod i drzavu.
Kao da ovaj primat moze nesto rijesit. Osim da zalijepi setricnu il dajdzice na budzet. Seljak na kvadrat!
Ovaj nas hebe kao i ostali politicari .putuje na nas racun i kaze unaprijed nece se dogovorit hahaha
Ovaj nas hebe kao i ostali politicari .putuje na nas racun i kaze unaprijed nece se dogovorit hahaha
Predstavnik "bilbord nacije" ,samozvanih bosnjokoo ,ustv. muslimana kako ih generalno zovu.
Pa onda si ga mogao obavijestiti preko poruke,telefonskog poziva, slanjem maila,a ne letjeti i tamo se čašćavati i trošiti naš novac.Sram vas bre bilo bagro
niko ne zna šta tamo radite ili čemu se nadate. čak ni vi sami. nego samo berete dnevnice na račun naroda. ja bih vama dao po jednog konja pa da vidimo koliko će diplomatskih posjeta biti u godini..
Ti I jesi poznat samo po pricanju. Da si se trudio da rjesavas probleme, ne bi se sada nalazili tu gdje se nalazimo. Ostat ces upamcen kao "mali sin, velikog oca".
najbolji bosnjacki politicar,a puno napadan
je..m li te bakrena i neočekujemo da ti nešto riješiš pa nisi lud da ideš na robiju a otičeš ako Bog da a dače
nismo dosli da radimo vec da se zalimo eu kako nista ne valja i da prosimo kredite... drugim rijecima