Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji blokiraju SSP, a medju njima je i Izetbegovic, boje se poglavlja 23. i 24. kada ce EU da nam dostavi listu za hapsenje nasih »Sanadera« ovdasnjih. Da zakljucimo, nece lopovska SDA-SBB bilo kakvu EU, jer bi Bakir/Seka i mali Fahro dobili po dozivotni zatvor, Dragan Covic takodjer, a Dodika bi eventualno i streljali. Tako da ovaj merhametluk Bakir-Seke shvatite kao lukavstinu, jer se boji EU kao djavo krsta. A i jeste on nakav djavo, daleko da je dzenetska hurija, njihov dragi Bakir-Seka
Hahah, komentar me bas nasmijao :D
pitanje za Bakira - Zašto nas ne prodaš arapima i srbima po pola pa da ti i tvoja Sedaka možete živjeti još bolje a mi jade nikako?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja ironija jbte. Borili sve tri strane za komad ove zemlje, da bi na kraju svi pokušali da pobjegnu od iste.... A ovo je tipično predizborna šuplja, zakuhaj, stopiraj sve, i prekini sve kontakte... Svaki put isto, svaki put padaju obični smrtnici na istim stvarima, biraju iste, biraju uhljebe...
Poglavlje 23 i 24, takođe i dogovor poljoprivrednika iz RS, da im Srbija prodaje robu po svojim standardima i ugovorima. Federaciji pušiona. Nema rezervni poslovni plan. Nema pameti da ga napravi. Hajde sada ekonomski stručnjaće, Hurtiću!
Ojebino bijelosvjetska..
svaki mjesec 1000 zaposlenih. pa bake nemoj bar uz ramazan lagati
Posto je zaposlio sve nazaposlene kod nas, usput zaposli i svakog nezaposlenog turistu jer imamo manjak radne snage
http://8esport.com/#affi=5f7504e7b4f24d3494a4345729233271
Dokle god je ovaca za sisanje u sva tri naroda bice nam i dalje ovako.Oni su spremni na sve vrste opstrukcije prema EU zbog njihove koristi.Ali kao sto rekoh mi smo te nacionalne ovce pa nas ovi sisaju dokle im je volja..Pa i u pravu su kada smo ovce.
Dobro pogledajte onu prvu sliku to su vasi vlasnici, a vi ste dragi moji klixovci meeeheehe
upravo tako
Svi ste vi ista gofna, vama ovo odlicno odgovara, narod u torovima a vi se "lizete"!
Pa normala da necete jer bi pristupanjem Uniji postali nebitni faktor, kamenchic koji bi Juncker i ekipa shutnuli na putu preko Balkana.
Svaki mjesec 1000 novozaposlenih :D :D
pa valjda je mislio prvo da zaposli milion arapa u BiH i da im ispod stola proda svoje pašaluke a mi vsljda, ko ovce dok nas je vodio i babo mu, moramo čekati svoj red.
covic (zabrinuto): tito dragi djesi, u paklu il' raju? a di cu ja, reci? ivanic (skruseno): a sta cu ja, moro sam, onaj me pritisno, a izbori? izetbegovic (majorizirano): nek ste vi meni zdravi i zivi, sta bih ja bez vas? veleoslanica gore: ja uhljupa majko moja!!!!
Mufa, Kiki i ja..............
Nans ni Tito Rahmetl nebi spasijo, vidi nasi cobana kako su ljepil
KAKO IZGLEDA SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA BOSNE I HERCEGOVINE: (Bake domaćin, ulaze Ivanić i Čović) Bake(otvara vrata): Oooo pa đe si Čova, legendo gruđanskih ravnica(rukuju se, Čović s kiselim osmijehom). Ivanić: Pa Bake šta ima, nisam te vidio ima i dva dana(cerekanje). Bake: Ma ko da si mi smrš'o malo heheheheh(rukuju se) Ivanić: evo donio sam malo da popijemo brlja domaća, ljudi ja ovakve rakije nisam pio ne pamtim. Bake: Nemoj, znaš da je Ramazan heheheh Čović: SIPAJ DOK SE BOJE NE RASTOPE!!
Ne treba nama ni državno Ministarstvo poljoprivrede, ni SSP, ni predpristupni fondovi, naša poljoprivreda je spala na izvoz junica, uzgoj koza i malina.Sve ostalo čemo uvoziti, tako da će naša zemlja bosanska ostati pusta i neobrađena, jer več turski paradajz na pijaci 1 km, o ostalim artiklima turskim da ne pričam.U BIH se ne isplati privredu pokrenuti, več samo trebamo uvoz forsirati a djecu slati da rade kao hamali strancima.DAJTE DOKAD VIŠE ??????????????????