Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo tvoj nam je doveo slicne u Sarajevo. Babo tvoj Bakire. Alija - jalija. Stari zatvorski minderas.
Isti onaj Bakir koji je lučer Avigdora Liberamana pitao kakve on to t.e.r.o.r.i.s.t.i.č.k.e ćelije spominje u BiH? Eto, Bakire, kakve, nalik na one koje je tvoj rahmetli babo doveo i napravio od njih ljude, a ti se pravih da ih nema...
izlazi iz moje zemlje!
Kakvi ste vi glupani cuj Alija doveo vehabije hahaha USA je dovela vehabije u BIH
Bakire jeli ti ovaj Roker ili reper?
Pa stoko polutanska taj Radonic od trenutka ulaska u politiku nije niti jednu gresku imao, nije dao niti jednu pogresnu izjavu, njegovi poslanici su najaktivniji u skupstinama i najkulturnije se ponasaju. Fujjjjjjjjjj jadnice prva bi ti koja lajes sutra bi d amozes tom Radoncicu cipele cistila
Koga ti imas pravo da osudjujes fakinu?? Tvoj babo ih je i doveo ovdje... A za tvoje postupke je suvisno i raspravljati.
i vi glasajte za Radoncica sandzu... pfff kako mi je krivo sto nam ti ljudi ulaze u zemlju i prave pronbleme
JEL OVE EFENDIJA ZUKORLIC POSLAO ILI IH JE BAKIR ZVAO ????
Izetbegovici su i doveli ovo zlo i ovu ideologiju u nasu zemlju, Izetbegovic stariji je ovakve postrojavao, Izetbegovici i njihova klika 20 godina postavljaju preko veze svoje nesposobne ljude u Sigurnosne sluzbe ove zemlje .... i sada Izetbegovic junior nesto osudjuje he he he he he pa dajte molim vas.
Ništa novo u K.a.n.d.a.h.a.r.u, tj. I.s.l.a.m.a.b.a.d.u, osim što je jedan udario po Amerima. Dosad su uglavnom udarali po Srbima i Hrvatima (vidi pod Jozo Leutar ili pod Topalović i Kostajnica). Lijepo i etnički čisto naše Sarajevo, kojem je od predratnog vremena ostalo samo ime.
Šta si tražio to ćeš da dobiješ Bakire.
hahah ovo da nije tužno bilo bi smiješno. a pogorelica? a kralj fahd? a ko nosi te bradice?
http://boboska.com/crna-kronika/2474-sarajevo-u-panici-pucano-na-ameriku-ambasadu-graani-u-opasnosti Svi suosjećaju..
Bakire a što najoštrije neosudiš poskupljenja plina vode i hrane
Daboga i Amerikanci imali takve prijatelje kakvi su oni bili nama. Dabogda im bilo sve ko i nama.
hajde jadnici serite po čovjeku, rješavajte se frustracija. imate i babu njegovog ako vam već on nije dosta