Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovom bakiru? Sve zivo dade covicu! Sokiran sam!
Bakire, Bakire... Nisam ja glasao za tebe i tvoju SDA da bi ti sada pušio k.... Čoviću. Što nisi tako rezolutan prema HDZ-u pa ne kažeš formiraćemo vijeće ministara sa njima ili bez njih? Formirajte vijeće ministara bez HDZ-a, a u Pederaciji ostavite Nikšića ako se HDZ-u ne žuri. U međuvremenu im pošaljite poresku i finansijsku policiju da im neko konačno nakon 24 godine knjige pregleda. Da vidiš kako će moliti da se što prije riješi formiranje vlasti. Ali izgleda za to treba imati i malo muda...
Manjinska vlada je moguca i moze biti funkcionalna. Potez DF-a je pametan. Podrze sve ono sto je u njihovom interesu i to je to. I pored toga sto DF nebi imao ni jedno ministarstvo bili bi u mogucnosti da odlucuju o svemu.
Grebem vam mater svima , od kada nema Alije , država nam ode u PM !
tuzna ti prica bake !
kako je samo pametan ovaj Izetbegović - Vrati se Komšiću za pregovarački sto i prihvati samo ono što ti mi nudimo. Ako nećeš onako kako mi hoćemo, onda si za neuspjeh kriv isključivo ti. Prevedeno; SDA hoće vlast i ministarske pozicije a sve ostalo je do DF-a. Koji je tak Bakir ublehaš!!!
@kraftwerk Morao. Ova koalicija je dio koncepta koji su ponudili Njemačka i Britanija a u cilju spašavanja BiH. Sve je dobro išlo do momenta kada je potrebno podijeliti vlast, a tu je prema mojim očekivanjima SDA pala jer njima je prioritet br. 1 VLAST. Ministarske pozicije. O državi oni ne misle mnogo. Ispade tako da se o BiH više brinu stranci nego "prvi u Bošnjaka".
kako im treba bombu na ovaj hastal baciti.... ili mozda ih potrovati sve, nekako se ubaciti u kuhinju skupstine kao tajni agent 071 :D
Zamjenise Titove alijinim slikama... :(
Tražili ste evo vam ga.
Sda na aparatima
Tanko je ovo sve. Strateški intelekt i kapacitet likova na slikama je nula bodova. Nisu ni za međuopštinsku ligu. Koliko je samo ovdje Keba? Izetbegoviću, pao si na formiranju vlasti, a kad ti je Ćović prepreka koju ne znaš savladat znači da nisi sposoban ni za druge ozbiljnije stvari. Lagumdžija za tebe ipak profesor politike, bez obzira što je naki kaki je.
Lov na zeleni oktobar "pocima"...
JOSIP BROZ TITO nije nista ostavio svojoj djeci a sta je Alija ostavio svom deliji Zlatne kasike obecane narodu i porodicama Sehida ....
Neki negativni lajkovi izvoli pobite me u bilo cemu sto se tice TITA ..TITO JE PRIZNAO MUSLIMANE da nema njeg sada NE BI BILI NACIJA DEBILCINE JEDNE i pridruzit cu se SDA stranci zauvijek ALLAHA mi eto neki argument nesto da nisam upravu !!!! ...
Kakvi su ovo bogalji Boze, gledaj stola kao da su na pikniku a ne na sastanku!!
Izetbegović: Majmunska vlada u FBiH nije prihvatljiva
Moj Bake znas li ti gdje ides,znas li dokle ces nas odvesti ovako,zasto smo uvijek jagnje koje spava,dok vukovi vrebaju oko nas ?!
Tu ti je sva pamet medvjede sumski