Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete opet ukinuti komentare kad vam se ne budu svidjeli...jbg raji muka laznih vjernika i patriota...a evo djeca nam bolesna, roditelji bubrege prodaju za lijecenje...valjda cete tobe doci, aBd
@komunjaroSjekOpet A ko je to rekao da je ,,SDA jedina drzavotvorna stranka"?VI iz SDA to stalno spominjete a ja ne bi rekao.VI ste jedna od ratnohuskackih stranaka i nista vise.Odgovorna za stradanja licno svoga naroda a i druga dva!I kao takvi vi ne mozete da budete drzavotvorna...VI ste paraziti !!!
@Spahija_1983 Neka izmetbegovic seta kako hoce, on i sebija su u wayl (ويل).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista vam taj hadz u propagandne stranacke svrhe ne znaci. To se obavlja izmedju vas i Boga, od srca, u skromnosti, tajnosti, od posteno zaradjenih para... Macku o rep to okacite.
"Ovakvo dijete neće biti liječeno ovdje" - to je taj moral, duhovnost, religioznost.
"razgovarali s privrednicima",..Oni kad razgovaraju s bilo kojim privrednicima, ti privrednici odu u Srbiju. Valjda im Baka izbifla 6 namaza ko lokalnom sarajevskom hodzi,..da ga ovaj pomiluje dva put po glavi i potapse po ramenu koji put
Ne znam da li pisati komentar, jer će ga možda obrisati i ukinuti kao na prošlom članku o njima,ali samo reći je li vas stid biti tamo na božijem putu? Djeca su vezana za radijatore pa čak se ni liječiti ne mogu ovdje bez problema i ganjanja vaših interesa!
Jel dobio zlatne kašike
Kako ce sada uzimat reket obavili su urmu ne smiju uzimat nista bez halala
Hoće biti jedna vraća zlata za mog sina Bakira
Kad god dam marku migrantu taj dan ubijem kladionicu.
ukrao nekakav bakreni set i poklonio,ne zna se levat slikati,nasmijati sve nesto lazno,prljavo,traljavo...fuj
Ima razlog zasto su u ocima naseg Gospodara licemjeri gori od nevjernika. Mi smo narod koji voli munafike, od nas su, jer smo i sami takvu, ljubi te u obraz a mrzi te! Hvala Gospodaru, Stvoritelju svega sto postoji, pa i subatomskih cestica, koje su toliko nestabilne, da je cjelokupni svemir, ukljucujuci i nasa tijela, samo jedna projekcija, laz, (ne grabi laz),postupaj po svojoj savjesti, po njoj ce ti biti sudjeno, a zivot je kratak i u zlatu i blatu.
Bolje da se bavite situacijom da roditelji ne prodaju bubrege da lijece djecu.
zvizdic ima facu ko mis kad se izvuce iz rupe
Džaba što su obavili kada je sa tuđi leđa pa im se neće primiti 😀😀😀😀 otišli jer imaju interesa.....
Jel ovo Bake otisao po jednu vrecu?
joj što ne mogu ovih vjernika na baterije
Smoriste I sa umrom I sa umrlim...